Meld je aan voor de themabijeenkomst Talent Sourcing

Op 17 maart van 13.30 tot 15.00 uur organiseert UBR Arbeidsmarkt weer een themabijeenkomst. Deze keer in het teken van het veelbelovende wervingsinstrument Talent Sourcing. In de huidige krappe arbeidsmarkt worden de wervingsmiddelen professioneler en creatiever. Talent Sourcing is daar een mooi voorbeeld van en zal in de toekomst alleen maar belangrijker worden als wervingsinstrument. Vooral de persoonlijke aanpak en actieve benadering wordt gewaardeerd. Maar wat is Talent Sourcing nou precies? En hoe bouw je hier een goede business case mee op? En hoe wordt het door kandidaten gewaardeerd?

Wat komt er aan bod in de themabijeenkomst?

Deel 1

Tom Teunissen en Paul Oosterloo nemen je mee hoe ze bij de Belastingdienst actieve werving hebben geïntroduceerd. Zij doen dit met volgende onderwerpen:

  • welke interne barrières hebben zij moeten overwinnen?
  • welke resultaten zijn behaald?
  • hoe kijken ze naar de inzet van sourcing in de toekomst?

Deel 2

Sandor Lokenberg van Cariero is overtuigd dat de persoonlijke aanpak binnen recruitment de sleutel is voor het werven van de juiste mensen. Hij vertelt over het vakgebied sourcing en schetst voorbeelden uit het bedrijfsleven waarbij slimme sourcing strategieën hebben geleid tot veelbelovende prospects en latente kandidaten die anders nooit gesolliciteerd zouden hebben.

Meld je snel aan voor de online themabijeenkomst

Wanneer: donderdag 17 maart 2022, 13:30 tot 15:00 uur.

Met de themabijeenkomsten deelt team Arbeidsmarkt haar kennis met geïnteresseerden werkzaam bij de Rijksoverheid.