Beurzen en evenementen

Als het gaat om arbeidsmarktcommunicatie heeft het Rijk een stevige ambitie. Door de vraag naar nieuwe medewerkers te bundelen, ontstaat een sterk werkgeversmerk op de arbeidsmarkt en een enorme gezamenlijke wervingskracht. Profilering als 1 werkgever, met al haar diversiteit en verschillende onderdelen. Dit organiseren we op verschillende manieren; ook door deelname aan beurzen, bedrijvendagen, kennisevenementen gericht op een specifiek onderwerp.

Bekijk de events op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, binnen en buiten het Rijk.

Zelf (online) event organiseren?

Wil jij een (online) event organiseren? Wij kunnen jou helpen! Team Beurzen en Evenementen heeft de expertise in huis om jouw evenement (online en offline) volledig te begeleiden; van de inschrijvingen tot aan de evaluatie. Stuur een e-mail naar arbeidsmarkt.idu@rijksoverheid.nl en we plannen graag een vrijblijvende intakegesprek met jou.

Rijksoverheid op jouw evenement aanwezig?

Organiseer je binnenkort een beurs of een evenement en zou je de Rijksoverheid willen uitnodigen om deel te nemen? Vul dit formulier in en stuur hem naar ons op via het webformulier.

Promotiemateriaal Werken voor Nederland

Wil je als werkgever zelf een event organiseren en heb je hulp nodig? Wij helpen je graag. Heb je promotiemateriaal nodig? Laat het ons weten via onderstaand webformulier.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactformulier promotiemateriaal beurzen en evenementen

Indien van toepassing, upload hier het bestelformulier.

avg-nl

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw vraag te beantwoorden en/of uw bestelling te verwerken. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij hebben uw contactgegevens nodig om uw vraag te kunnen beantwoorden en/of uw bestelling te kunnen verwerken.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens om uw vraag te beantwoorden en/of uw bestelling te verwerken. Uw gegevens worden gedeeld met de medewerker van team Beurzen en Evenementen, die uw (aan)vraag in behandeling neemt. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Zodra uw vraag is beantwoord en/of uw bestelling is afgerond worden uw gegevens verwijderd.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring