Wervingsadvies

Iedereen die bij de Rijksoverheid werkt, werkt voor dezelfde werkgever: het Rijk. Wij ondersteunen met de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Of ze nu vast of tijdelijk, intern of extern zijn.

Inhuur van (extern) personeel

We helpen en adviseren bij het werven en inhuren van tijdelijke medewerkers en bij interne detachering binnen de Rijksoverheid. We kijken, als het profiel dit toelaat, eerst naar de inzet van rijkscollega's via de rijksbrede detacheringspool. We zijn ook op de hoogte van de Wet arbeidsmarkt in balans en het effect op hoe we als Rijksoverheid inhuren.

Rijksbrede detacheringspool

Wil je tijdelijk elders ervaring op doen, of ben je juist op zoek naar extra handen in een ondersteunende functie? Wij bieden een oplossing bij een capaciteitsprobleem in ondersteunende functies, zoals management- en projectondersteuner en projectsecretaris.

Talent sourcing

Met talent sourcing wordt er proactief gezocht naar de beste kandidaat voor een functie. Het is een wervingsmethode om te zorgen voor gekwalificeerde potentiële kandidaten die normaliter niet zelf zouden solliciteren, is goed in te zetten bij lastig vervulbare functies en het vormen van een talentpool met talenten voor de toekomst.

Vacature- en stagepublicatie

We coördineren het publicatieproces van een vacature of stage van begin tot eind. Voor vacatureplaatsingen op de Mobiliteitsbank, Werken voor Nederland en Werken bij de Overheid.