Toolkit Mentaal fit & gezond (hybride) werken

Er is in de afgelopen tijd veel veranderd in onze manier van werken. Bij de Rijksoverheid is hybride werken het uitgangspunt; we werken thuis en op kantoor. Leidinggevenden en medewerkers zijn beide regisseurs in de hybride werksituatie en hebben een verantwoordelijkheid om in verbinding met elkaar en de organisatie te blijven.
Onze online toolkit Mentaal fit en gezond (hybride) werken biedt informatie, adviezen, workshops en filmpjes over thuiswerken en mentale en fysieke gezondheid.

Bedrijfsmaatschappelijk werk loket

Bedrijfszorg heeft voor medewerkers van de Rijksoverheid het Bedrijfsmaatschappelijk werk loket ingericht. Hier kunt je terecht met vragen over mentaal fit en gezond werken en het voorkomen en aanpakken van privé- of werk gerelateerde problemen. Via dit loket kan je ook een gesprek laten inplannen met een BMW-er. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur op 088 371371.

Algemene informatie

Hieronder vind je via links meer informatie over hybride werken. Ook lees je hier hoe je thuiswerken kunt combineren met je gezin.