Adem je vitaal

Ontdek wat het effect is van je ademhaling op je vitaliteit en leer met innoverende ademhalingstechnieken je stressniveau blijvend te verlagen.

Voor wie

Workshop voor medewerkers en teams.

Inhoud

Met een ontspannen geest maak je heldere keuzes en blijf je makkelijker in balans. Elke inademing geeft het lichaam vitale energie en elke uitademing ontspant en vermindert de stress. Een goede ademhaling heeft een rustgevend effect op onze gedachten en emoties en dat beïnvloedt onze productiviteit en creativiteit. Je leert wat het effect is van je ademhaling op je vitaliteit.

We gaan in op een krachtige bron van energie: de adem. Innoverende ademhalingstechnieken zorgen ervoor dat je je stressniveau blijvend verlaagt. Daarnaast verhogen ze de helderheid van geest en innerlijke rust.

Deze workshop is voor een ieder die de volgende vragen heeft:

 • Hoe verhoog ik mijn energieniveau?
 • Hoe houd ik mijn stressniveau goed in balans?
 • Hoe oefen ik een positieve invloed uit op mijn eigen gemoedstoestand?
 • Hoe kan ik op een goede manier verbinding maken met de ander door invloed uit te oefenen op mijn eigen gemoedstoestand?

Resultaat

 • Eenvoudige technieken toepassen om vitaal te ademen.
 • Je stressniveau reguleren met je adem.
 • Rust vinden ondanks de hectiek waar je in zit.

Praktisch

 • Duur: 3 uur.
 • Kosten: de workshop is op basis van een intake en offerte. In de offerte worden de uren voor de workshop en de voorbereiding opgenomen, en eventuele reiskosten. De gehanteerde uurtarieven zijn €129 en €148.
 • Aantal deelnemers: minimaal 8, maximaal 12.
 • Deze workshop bieden wij alleen incompany aan; individuele inschrijvingen zijn niet mogelijk.

Aanvraag

Vul het formulier in voor het doen van een aanvraag. Zorg ervoor dat:

 • je het formulier volledig invult, want er zijn veel verplichte velden (*);
 • na invullen van het formulier en aanklikken knop 'ga verder', kun je de gegevens nog eens controleren en eventueel aanpassen. Daarna verzendt je het formulier definitief. Betrokken personen ontvangen een bevestigingsmail van de aanvraag.

Uw aanvraag

Vul hier de naam van de training of workshop in waarvoor u een offerte wenst

Geef gewenste datum, maand of kwartaal aan

Doelgroep *

Uw contactgegevens

Gegevens opdrachtgever

Vul de naam van uw ministerie/ organisatieonderdeel/ directie in zoals u staat vermeld in uw kenniskaart op het Rijksportaal.

Zonder inkoop/ordernummer kunt u geen aanvraag indienen

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw aanvraag voor een training of workshop in behandeling te nemen, u in te schrijven voor de betreffende training of workshop en contact met u op te nemen als dit nodig is. Ook gebruiken wij uw gegevens voor facturatie. Uw gegevens worden twee jaar bewaard.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om uw aanvraag voor een training of workshop in behandeling te nemen en uit te voeren.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens voor de registratie van uw aanmelding. Voor de inschrijving van een training of workshop wordt uw informatie gedeeld met de trainer/begeleider en met de financiële administratie van UBR voor facturatie. Persoonlijke gegevens worden niet beschikbaar gesteld aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Twee jaar na afronden van de training of workshop worden uw gegevens verwijderd. Als betrokkene heeft u het recht tot inzage, rectificatie, vernietiging en om vergeten te worden. Daarnaast kunt u bezwaar tegen de verwerking maken. We verwijzen u graag naar onze privacy verklaring voor extra informatie.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *