Eigen regie en druk van het 'moeten'

Deze mini-workshop geeft je inspiratie en motivatie om zelf regie te nemen over je gezondheid en welzijn. Het geeft verder inzichten en handvatten bij het omgaan met (te groot) verantwoordelijkheidsgevoel. Maar ook geeft het betere mentale weerbaarheid en duurzame inzetbaarheid.

Voor wie

Workshop voor medewerkers.

Deze workshop is voor iedereen die de druk van het ‘moeten’ ervaart en graag weer met plezier en ontspanning wil leven en werken! Hoe blijf je gezond en met plezier aan het werk terwijl de druk van het ‘moeten’ alsmaar toeneemt? We moeten of beter gezegd ‘willen’ heel veel, maar staan we er wel voldoende bij stil of we dat ook kunnen? Hoe zit het met onze beschikbare bronnen: tijd, geld en energie? Welke keuzes maken we hierin? Waarom is het soms zo moeilijk om voor jezelf te kiezen en goed voor jezelf te zorgen?

Het thema van deze workshop is duurzame inzetbaarheid, en dan met name de eigen regie, vrijheid en verantwoordelijkheid die je hierin hebt. Centraal staat het eigen lichaam als metafoor voor het voertuig dat je brengt waar je heen wilt.
Het motto is: ‘Vrijheid = Verantwoordelijkheid Nemen!’
Een interactief, licht provocatief, maar vooral inspirerend en motiverend groepsgesprek, waarbij we veelvuldig gebruikmaken van beeldspraak, metaforen en stellingen die discussie oproepen.

Resultaat

  • Inspiratie en motivatie om eigen regie te nemen voor je gezondheid en welzijn.
  • Inzichten en handvatten bij het omgaan met (te groot) verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Betere mentale weerbaarheid en duurzame inzetbaarheid.

Praktisch

  • Duur: 2 uur.
  • Kosten: de workshop is op basis van een intake en offerte. In de offerte worden de uren voor de workshop en de voorbereiding opgenomen, en eventuele reiskosten. De gehanteerde uurtarieven zijn €129 en €148.
  • Aantal deelnemers: minimaal 8, maximaal 12.
  • Deze workshop bieden wij alleen incompany aan; individuele inschrijvingen zijn niet mogelijk.

Aanvraag

Vul het formulier in voor het doen van een aanvraag. Zorg ervoor dat:

  • je het formulier volledig invult, want er zijn veel verplichte velden (*);
  • na invullen van het formulier en aanklikken knop 'ga verder', kun je de gegevens nog eens controleren en eventueel aanpassen. Daarna verzendt je het formulier definitief. Betrokken personen ontvangen een bevestigingsmail van de aanvraag.

Uw aanvraag

Vul hier de naam van de training of workshop in waarvoor u een offerte wenst

Geef gewenste datum, maand of kwartaal aan

Doelgroep *

Uw contactgegevens

Gegevens opdrachtgever

Vul de naam van uw ministerie/ organisatieonderdeel/ directie in zoals u staat vermeld in uw kenniskaart op het Rijksportaal.

Zonder inkoop/ordernummer kunt u geen aanvraag indienen

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw aanvraag voor een training of workshop in behandeling te nemen, u in te schrijven voor de betreffende training of workshop en contact met u op te nemen als dit nodig is. Ook gebruiken wij uw gegevens voor facturatie. Uw gegevens worden twee jaar bewaard.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om uw aanvraag voor een training of workshop in behandeling te nemen en uit te voeren.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens voor de registratie van uw aanmelding. Voor de inschrijving van een training of workshop wordt uw informatie gedeeld met de trainer/begeleider en met de financiële administratie van UBR voor facturatie. Persoonlijke gegevens worden niet beschikbaar gesteld aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Twee jaar na afronden van de training of workshop worden uw gegevens verwijderd. Als betrokkene heeft u het recht tot inzage, rectificatie, vernietiging en om vergeten te worden. Daarnaast kunt u bezwaar tegen de verwerking maken. We verwijzen u graag naar onze privacy verklaring voor extra informatie.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *