Til-, duw- en trekinstructies

Til-, duw- en trekinstructies zijn voor medewerkers die hiermee in hun werk te maken hebben. Wij lopen minimaal een dagdeel mee en leggen documentatie aan met foto’s en praktijkervaringen. Daarna geven we in een vervolgafspraak een presentatie met suggesties en tips.

Voor wie

Voor medewerkers.

Inhoud

We laten zien waar je op moet letten bij het tillen van zware gewichten en het vooruitduwen of trekken van een kar. Daarbij kijken we ook naar werkwijzen en problematiek op de werkvloer. Denk aan drempels, te zware of grote kratten, of te weinig ruimte en krappe bochten. We maken een adviesrapport met suggesties en mogelijke oplossingen.

Praktisch

Duur: minimaal 1 dagdeel meelopen. 2 uur terugkoppeling op een andere dag via een PowerPoint presentatie.
Kosten: op aanvraag.
Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 12. Dit is afhankelijk van het aantal dagdelen meelopen.
We geven deze voorlichting alleen incompany.

Aanvraag

Vul het formulier in voor het doen van een aanvraag.

Zorg ervoor dat:

  • je het formulier volledig invult, want er zijn veel verplichte velden (*);
  • na invullen van het formulier en aanklikken knop 'ga verder', kun je de gegevens nog eens controleren en eventueel aanpassen. Daarna verzendt je het formulier definitief. Betrokken personen ontvangen een bevestigingsmail van de aanvraag.

Uw aanvraag

Akkoordverklaring *

In verband met kosten die aan deze instructie zijn verbonden, moet uw leidinggevende akkoord zijn met deze aanvraag. Door akkoord te gaan, verklaart uw leidinggevende akkoord te zijn met deze aanvraag.

Uw contactgegevens

Facturatiegegevens

Vul de naam van uw ministerie/ organisatieonderdeel/ directie in zoals u staat vermeld in uw kenniskaart op het Rijksportaal.

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw aanvraag voor een instructie in be-handeling te nemen, u in te schrijven voor de betreffende instructie en contact met u op te nemen als dit nodig is. Ook gebruiken wij uw gege-vens voor facturatie. Uw gegevens worden twee jaar bewaard.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om uw aanvraag in behandeling te nemen en uit te voeren.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens voor de registratie van uw aanmelding. Voor de inschrijving van een instructie wordt uw informatie gedeeld met een adviseur en met de financiële administratie van UBR voor facturatie. Persoonlijke gegevens worden niet beschikbaar gesteld aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Twee jaar na afronden van de instructie worden uw gegevens verwijderd. Als betrokkene heeft u het recht tot inzage, rectificatie, vernietiging en om vergeten te worden. Daarnaast kunt u bezwaar tegen de verwerking maken. We verwijzen u graag naar onze privacy verklaring voor extra informatie.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *