Werkhouding en werkplekinrichting

Dit is een voorlichting waarin alle aspecten van een goede werkhouding en werkplekinrichting aan bod komen.

Voor wie

Voor groepen van minimaal 10 personen.

Inhoud

Aanleiding voor de groepsvoorlichting is bijvoorbeeld een verhuizing of aanpassing van werkplekken. Denk aan introductie van sta-zit werkplekken en desk bikes. Daarnaast is een groepsvoorlichting zinvol wanneer er in een organisatie of gebouw relatief veel aanvragen zijn voor een medisch werkplekonderzoek. Dan draagt groepsvoorlichting ook bij aan bewustwording, preventie en duurzame inzetbaarheid.

Aanpak

Tijdens een groepsvoorlichting gebruiken we een voorbeeldbureau en -stoel om te laten zien hoe je jouw werkplek instelt. Op deze manier ontstaat er bij medewerkers niet alleen bewustwording van hun eigen werkhouding, maar weten ze ook hoe ze klachten voorkomen. Houd bijvoorbeeld regelmatig pauzes en beweeg voldoende.

Praktisch

Duur: 1 uur.
Kosten: op aanvraag.
Aantal deelnemers: voor groepen van minimaal 10 personen.
We geven deze groepsvoorlichting alleen incompany.

Aanvraag

Vul het formulier in voor het doen van een aanvraag. Zorg ervoor dat:

  • je het formulier volledig invult, want er zijn veel verplichte velden (*);
  • na invullen van het formulier en aanklikken knop 'ga verder', kun je de gegevens nog eens controleren en eventueel aanpassen. Daarna verzendt je het formulier definitief. Betrokken personen ontvangen een bevestigingsmail van de aanvraag.

Uw aanvraag

Akkoordverklaring *

In verband met kosten die aan deze instructie zijn verbonden, moet uw leidinggevende akkoord zijn met deze aanvraag. Door akkoord te gaan, verklaart uw leidinggevende akkoord te zijn met deze aanvraag.

Uw contactgegevens

Facturatiegegevens

Vul de naam van uw ministerie/ organisatieonderdeel/ directie in zoals u staat vermeld in uw kenniskaart op het Rijksportaal.

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw aanvraag voor een groepsvoorlichting in behandeling te nemen, u in te schrijven voor de betreffende voorlich-ting en contact met u op te nemen als dit nodig is. Ook gebruiken wij uw gegevens voor facturatie. Uw gegevens worden twee jaar bewaard.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om uw aanvraag in behandeling te nemen en uit te voeren.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens voor de registratie van uw aanmelding. Voor de inschrijving van een groepsvoorlichting wordt uw informatie gedeeld met een adviseur en met de financiële administratie van UBR voor facturatie. Persoonlijke gegevens worden niet beschikbaar gesteld aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Twee jaar na afronden van de groepsvoorlichting worden uw gegevens verwijderd. Als betrokkene heeft u het recht tot inzage, rectificatie, vernietiging en om vergeten te worden. Daarnaast kunt u bezwaar tegen de verwerking maken. We verwijzen u graag naar onze privacy verklaring voor extra informatie.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *