Zelf aan de slag

Iedereen wil veilig en gezond werken. Niet alleen je werkgever, ook jij hebt daarin een verantwoordelijkheid. De experts van Bedrijfszorg geven je diverse tips om veilig en gezond te werken.

Werkplekkentool

Met de werkplekkentool kun je je werkplek ergonomisch goed instellen, of dit nu op kantoor of thuis is. Bedrijfszorg geeft je verschillende richtlijnen en tips om een gezonde werkplek te creëren.

Praktische thuiswerktips

Hoe zorg je ervoor dat je een gezonde thuiswerksituatie hebt? Naast persoonlijke thuiswerktips geeft Bedrijfszorg ook tips aan medewerkers die thuis moeten werken met kinderen.

Hoe FIT (ben) jij?

Met de slogan ‘Hoe FIT (ben) jij?’ roepen wij je op na te denken over hoe je 'duurzaam inzetbaar' kunt blijven. FIT zijn betekent naast gezond zijn en blijven, ook 'Fit for the de Job' zijn. Oftewel: het werk moet bij je passen. De oproep is ook gericht aan leidinggevenden. Ook zij dragen bij aan het FIT blijven van medewerkers.

Doe de zelftest ‘Het Nieuwe Werken en Vitaliteit’

Het is belangrijk om af en toe stil te staan bij jouw vitaliteit op het werk. Heb jij voldoende energie om je werk goed en met plezier te kunnen doen? Wat kun je doen om vitaal en in balans te blijven? De zelftest Het Nieuwe Werken (HNW) en vitaliteit helpt je op weg!