Duurzaam hoeft niet duur te zijn

Is van woorden naar daden gaan moeilijk als het om maatschappelijk verantwoord inkopen gaat? Welnee, “gewoon doen en zoek de samenwerking op”, aldus Jeroen Vermetten (categoriemanager schoonmaak UBR|HIS). Met de aanbesteding Sanitaire Supplies is namelijk duurzaam, sociaal en innovatief ingekocht. Bekijk het webinar terug.

Dat duurzaam niet duur hoeft te zijn, maar juist kansen biedt, bevestigen Jeroen Vermetten en Joram van de Velde (beiden UBR|HIS). Tijdens een webinar vertellen zij over hun ervaringen bij het praktisch toepassen van de rijksbrede doelen op het gebied van Maatschappelijk verantwoord Inkopen (MVI).

Webinars

Benieuwd hoe deze innovatieve samenwerking verliep, hoe en wat er sociaal en duurzaam is ingekocht? Kijk dan het webinar Duurzaamheid strategisch doorpakken van 17 november terug. Meld je aan voor het webinar over meten en monitoren (1 december).

Inkopen met Impact

Met het programma Inkopen met Impact wil het Rijk duurzaam, sociaal en innovatief inkopen. Dit is niet alleen voor het milieu, maar ook voor de bevordering van arbeidsparticipatie en aandacht voor de productieketen.

Meer weten?