I-Interim Rijk viert 1000ste opdracht

Acht jaar na de oprichting van I-Interim Rijk is de bijzondere mijlpaal van 1000 klantopdrachten bereikt. Deze mooie en belangrijke opdracht viel bij het ministerie van Defensie en wordt uitgevoerd door programmamanager Marcel Liedekerken.

Marcel is hoofd Dedicated Control IT  a.i. bij de Defensie Materiaal Organisatie (DMO) en vertelt: ‘Defensie staat voor een mooie uitdaging. Na decennia van bezuinigingen en een krimpende organisatie wordt opnieuw in belangrijke Defensie-thema’s geïnvesteerd. Dit geldt voor het gehele informatiedomein, maar ook voor cyber, IT, inlichtingen, informatievergaring en informatie-gestuurd optreden. Een dynamische en sterk veranderende omgeving met volop ontplooiingsmogelijkheden voor I&IT-professionals en de ondersteunende dienstonderdelen.'

De opdracht

Mijn opdracht is gericht op het verder professionaliseren van de afdeling Dedicated Control IT en het adviseren van de directie van het IT-bedrijf in oprichting. Investeren in kennis, vaardigheden en competenties van medewerkers, het inrichten van risicomanagement en future control zijn eveneens belangrijke aandachtsgebieden. Net als vele andere I-Interimmers beschik ik over een brede werkervaring in de bedrijfsvoering, gecombineerd met project- en programmanagementervaring in het I&IT-domein. Mijn financieel-economische achtergrond en lijnmanagementervaring komen goed van pas bij deze mooie veranderopdracht’, vertelt Marcel.

Complimenten van de klant

Ook de opdrachtgever is zeer te spreken over de inzet van I-Interim Rijk. ‘Wij maken heel graag gebruik van de diensten van I-Interim Rijk. Een betrouwbare partner en een professionele organisatie’, vertelt Ron Kolkman, Directeur van het IT-Bedrijf i.o. bij het ministerie van Defensie. Naast de complimenten voor I-Interim Rijk als dienstverlener, is de klant ook op persoonlijk niveau erg enthousiast: ‘Marcel Liedekerken heeft zich snel bij ons ingewerkt. Daarnaast heeft hij veel oog voor mensen, doelen en organisatie’, zegt Folkert Buis, Directeur Financiën & Control van het ministerie van Defensie. Om de bijzondere mijlpaal te vieren en de klant te bedanken voor het vertrouwen, werd namens I-Interim Rijk een bijzondere taart aangeboden bij Defensie als dank voor de prettige samenwerking.