Luister nu naar ‘Verrijking’: podcasts van I-Interim Rijk

Eén van de belangrijkste fundamenten van onze organisatie is kennisdeling. Het delen van kennis is immers inherent aan ons rijksbrede werk, waar we ervaringen uit eerdere opdrachten meenemen naar de volgende. Intern hebben we onze Vak- en expertgroepen, waar collega’s elkaar helpen met vraagstukken en ervaringen en trends en ontwikkelingen bespreken. De kennis die daar zit, willen we graag breder delen. Daarom lanceren we vanaf nu onze eigen podcasts: ‘Verrijking’. De eerste aflevering staat nu online!

Podcast #1: Portfoliomanagement

Vandaag lanceren we de eerste aflevering, over portfoliomanagement. Onze collega Abram Klop gaat in deze podcast het gesprek aan met Pieter van den Berg (adviseur Portfoliomanagement bij IIR) en Dick Koen (Portfoliomanager bij het ministerie van Defensie). Dick schakelde de hulp van I-Interim Rijk in toen hij portfoliomanagement verder in wilde richten voor het ministerie van Defensie, een uitdagende klus.

Wat is portfoliomanagement eigenlijk? En waarom is het zo belangrijk? De zelfbenoemde ‘portfolio-adepten’ leggen het uit en vertellen hoe ze de klus bij Defensie hebben aangepakt. Ze gaan in op de mooie resultaten, de lastige afwegingen en geven tussendoor tal van tips om portfoliomanagement succesvol te maken binnen een organisatie.

Dus: wil jij meer leren over dit boeiende onderwerp? Luister dan direct hieronder naar de podcast of check hem hier op Spotify. De komende periode releasen we meer Verrijking podcasts, over onder andere datagedreven werken en ketenregie. Houd onze kanalen in de gaten en volg de podcast op Spotify om niks te missen!

Podcast Portfoliomanagement - UBR| I-Interim Rijk

IIR Podcast #1: Portfoliomanagement