Zo werkt I-Interim Rijk

Wij bedienen de hele Rijksoverheid. Onze professionals leveren tijdelijke I-expertise en kennis en helpen onze opdrachtgevers in het realiseren van hun I-ambities. Om onze opdrachtgevers goed en proactief te kunnen helpen, werken wij vanuit een domeinstructuur.

I-Interim Rijk kent vier domeinen: Leefomgeving & Bedrijvigheid, Openbaar Bestuur & Generieke Dienstverlening, Sociaal en Internationaal & Veiligheid. Wij bouwen aan kennisvolle domeinen en kunnen hiermee aandacht houden voor de prioriteiten en de omgeving van de ministeries en uitvoeringsorganisaties in het domein.

Structuur IIR

All-in-tarief

Wij berekenen voor onze professionals de kostprijs. Hierin zijn alle elementen meegenomen, dus niet alleen het salaris, maar ook de werkgeverslasten en kosten van zaken als telefoon, laptop en onze bureaukosten.

Inbesteding

I-Interim Rijk werkt op basis van inbesteding: aanvragen van klanten worden direct binnen onze organisatie uitgezet. Dit proces wordt verzorgd door onze Business Development Managers (BDM). Onze opdrachtgevers kunnen wij hiermee snel voorzien van tijdelijke I-expertise voor belangrijke trajecten.