28 juni Verdiepingstraining ‘Voorkomen beloningsverschillen’

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

De verdiepingstraining ‘voorkomen beloningsverschillen’ heeft de volgende leerdoelen:

  • Bewustwording en kennis over de factoren die invloed hebben op beloning.
  • Het (negatieve) effect van beloningsverschillen.
  • Vaardigheid in het overeenkomen van een passende beloning op basis van neutrale maatstaven met behulp van overtuigende en verbindende gespreksvaardigheden.

Inhoud van de training

Hoe is de training opgebouwd?

  • Een voorbereidende opdracht voorafgaand aan de training (10-20 minuten)

Het is heel verfrissend om te zien welke overtuigingen we zelf in ons hoofd hebben (dan moet de kandidaat maar beter onderhandelen, dat krijg je als je niet fulltime wilt werken, de ene functie is ook lastiger om te vervullen dan de andere, bij de huidige werkgever verdiende iemand nu eenmaal heel veel en ga zo maar door). Deze gedachten geven inzicht in wat in aanloop naar een arbeidsvoorwaardengesprek al kan belemmeren. Hoe kun je die anders kaderen, zodat je vanuit feitelijke, objectieve maatstaven een passend salaris kunt bieden?

  • Onder leiding van een trainer gaan we met elkaar in gesprek over de voorbereiding van een arbeidsvoorwaardengesprek. Met behulp van een casus gebruiken we neutrale maatstaven om tot een passende beloning te komen. Tot slot oefenen we het arbeidsvoorwaardengesprek met elkaar.

De training wordt online gegeven en gaat van start als er minimaal 8 deelnemers zijn. Hierbij worden de inzichten uit het verdiepende onderzoek naar ‘Beloningsverschillen m/v bij het Rijk’ besproken en benut.

Als je vanwege een (arbeids)beperking speciale behoeftes hebt voor deelname aan deze training dan horen we het graag.

Wil je je na deze sessie nog verder ontwikkelen op een aantal onderdelen van het wervings- en selectieproces? Volg dan een van de andere verdiepingstrainingen, bijvoorbeeld ‘inclusieve vacatureteksten’, ‘Inclusieve brief- en cv selectie’ of ‘Inclusief selectiegesprek’. Op Leer-Rijk vind je ons aanbod verdiepingstrainingen.

Voor wie en door wie

HR-adviseurs en leidinggevenden.

Deze training wordt verzorgd door Leeuwendaal Advies B.V.

Kosten

€ 143,89

Aanmelden

Klik hier voor aanmelden.

Meer informatie

inclusieveoverheid@leeuwendaal.nl