Webinar Digitaal Onboarden voor medewerkers met een arbeidsbeperking

‘Onboarding is het verwelkomen van nieuwe medewerkers, waarbij ze alle benodigde hulp, begeleiding en informatie krijgen die nodig is om te integreren in de organisatie.’

Vanuit verschillende Rijksonderdelen kreeg Team Diversiteit & Inclusie de vraag naar concrete handvatten voor onboarding van medewerkers met een arbeidsbeperking in de huidige situatie rondom corona.

Wij hebben hiervoor het webinar 'Digitaal Onboarden voor medewerkers met een arbeidsbeperking' opgericht. Met dit webinar krijg je concrete handvatten over het thema onboarden in coronatijd en is er ruimte om aansluitend op het webinar met collega’s te sparren over uitdagingen.

Onboarden met slimme stappen maakt een nieuwe medewerker sneller succesvol én voorkomt voortijdig vertrek of uitval. Het onboarden van nieuwe medewerkers is in tijden corona een flinke uitdaging. Gelukkig zien we steeds meer beweging op het gebied van instroom, maar zijn er ook nog genoeg ‘beren op de weg’ te overwinnen. Zeker als het gaat om medewerkers met een arbeidsbeperking.

Webinar Digitaal onboarden

Inhoud webinar

Het webinar is opgezet om jou te informeren over:

  • Wat is er anders dan tijdens het regulier onboardingsproces?
  • Wat kan ik doen om iemand goed te laten onboarden?
  • Waar moet ik rekening mee houden?

Data en aanmelding

Wil je deelnemen aan dit webinar? Kijk dan op onze activiteitenpagina voor de data. Staat de datum van jouw voorkeur er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar D&I@rijksoverheid.nl, dan nemen we contact met je op om te kijken naar andere mogelijkheden.