Colleges Diversiteit en Inclusie

De Rijksoverheid heeft als strategisch focuspunt het realiseren van een diverse en inclusieve organisatie. Team Diversiteit en Inclusie (team D&I) van UBR-P ondersteunt hierbij. Om de rijkscollega’s kennis te laten maken met het thema Diversiteit en Inclusie organiseerde Team D&I afgelopen zomer een serie van 31 zomercolleges. Vanwege de grote hoeveelheid inschrijvingen, bijna 1.000, kon het team D&I helaas niet iedereen verwelkomen. Daarom organiseren we in de herfst een vervolg met vier populaire colleges. Het eerste college van deze reeks vindt plaats in de Week van de Diversiteit, die duurt van 5 t/m 12 oktober 2021. Bij veel aanmeldingen kan het zijn, dat de mogelijkheden voor interactie en het stellen van vragen wat beperkter zijn dan je van ons bent gewend. Alle colleges worden online verzorgd.

Basiscollege Banenafspraak

Woensdag 6 oktober, 10.00 - 11.00 uur (door Marcel Riebel)
De Wet Banenafspraak: is dit een vervelende verplichting of kan het ook vele voordelen bieden voor jou en je team? We nemen je graag mee in een eerste verkenning.

Basiscollege Diversiteit en inclusie

Woensdag 13 oktober, 10.00 - 11.30 uur (door Derya Yula)
Diversiteit en inclusie. Twee begrippen die veel gebruikt worden binnen het Rijk en onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Heb jij een idee wat deze begrippen betekenen maar wil je er graag meer over weten? Of zijn het juist thema’s die je wel voorbij ziet komen, maar heb je geen idee wat je er mee aan moet? Geef je dan op!

Arbeidsbeperking: bijzonderheden en best practices

Woensdag 3 november 2021, 10.00 - 11.00 uur (door Sandra Leenders)
Wie zijn nou toch die mensen uit de Banenafspraak? Wat kunnen zij toevoegen aan jouw team? In deze zomercollege vertellen ervaringsdeskundigen over hun werkervaringen binnen het Rijk. Wat zijn valkuilen en wat zijn succesfactoren?

Praktische stappen op weg naar een inclusieve en diverse organisatie

Dinsdag 9 november 2021, 10.00 - 11.30 uur (door Anne-Marie Stoffer)
Diversiteit en inclusie zijn belangrijke pijlers bij het Rijk. Heb jij diversiteit en inclusie in je portefeuille of de opdracht gekregen hier ‘iets’ mee te gaan doen? Weet je ondertussen wel wat diversiteit en inclusie inhoudt, maar heb je geen idee waar je moet beginnen in jouw organisatie? Of ben je bezig met een plan op diversiteit en inclusie en wil je graag wat praktische tips?

Voor wie

De colleges zijn toegankelijk voor medewerkers van Rijkorganisaties.

Aanmelden

Meld je aan voor (een van) de colleges door onderstaand inschrijfformulier in te vullen.

NB De aanmelding verloopt in 2 stappen.
Vul eerst het formulier in, en klik op Ga Verder. Scroll vervolgens opnieuw naar het formulier, en klik op Verzenden.

Inschrijfformulier herfstcolleges d&i

Nieuwe inschrijving Colleges D&I herfst 2021

Ik geef mij op voor

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken je gegevens om je inschrijving in behandeling te nemen, waarna ze vernietigd worden. Deze informatie wordt niet met derden gedeeld.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij hebben je gegevens nodig om je inschrijving te kunnen verwerken.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Je gegevens worden gedeeld met de adviseurs van UBR die je inschrij-ving in behandeling neemt. Persoonlijke gegevens worden niet be-schikbaar gesteld aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Zodra de activiteiten zijn gesloten worden je gegevens uit onze systemen verwijderd.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *