UBR | team Diversiteit & Inclusie: wie zijn we en wat doen we?

UBR | Team Diversiteit & Inclusie (D&I) ondersteunt het Rijk met verschillende diensten om diversiteit en inclusief denken en handelen op de werkvloer te bevorderen. Ons team bestaat uit professionele trainers, adviseurs en recruiters en is dé partij voor D&I gerelateerde vraagstukken. Ons doel is om het Rijk te helpen met het behalen van haar D&I doelstellingen en het daarmee te profileren als een aantrekkelijke werkgever waar gelijkwaardigheid en diversiteit voorop staan.

Trainers

De trainingen en colleges tijdens Diversity Week worden verzorgd door professionele trainers en D&I adviseurs die werkzaam zijn bij UBR | team Diversiteit & Inclusie. Zij zijn specialist op het gebied van HR, recruitment en vraagstukken over inclusief denken en handelen én diversiteit op de werkvloer.

Incompany activiteiten

Tijdens Diversity Week organiseren wij ook D&I incompany activiteiten zoals trainingen, colleges en lezingen voor onder meer de Belastingdienst, het Rijksvastgoedbedrijf, het ministerie van Algemene Zaken, het Directoraat-generaal Luchtvaart en Maritieme Zaken (IenW) en de Samenwerking Rijk Noord (SRN).

Contact

Heb je een keer interesse in een incompany training of wil je D&I advies op maat voor je organisatie, neem dan contact met ons op via D&I@rijksoverheid.nl. Blijf op de hoogte van onze activiteiten via onze website en onze nieuwsbrief.