Noordelijke Meet & Match arbeidsparticipatie op 11 maart in Zwolle

Op 11 maart in Zwolle vindt een nieuwe Meet & Match Arbeidsparticipatie plaats, bedoeld voor mensen met een registratie in het doelgroepenregister. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Team Inclusief en Samenwerking Rijk Noord (SRN).

Tijdens de Meet & Match kan je kennismaken met vertegenwoordigers van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, de Belastingdienst, de Immigratie- en Naturalisatiedienst, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, P-direkt en de Dienst Terugkeer en Vertrek. Deze rijksorganisaties zijn op zoek naar administratief medewerkers met verschillende specialisaties, op zowel mbo- als hbo-niveau.

Rijksdiensten in de regio

“De Meet & Match is een mooie kans voor arbeidsparticipanten om meerdere rijksdiensten in de noordelijke regio beter te leren kennen”, vertelt Tanja de Haan, vanuit SRN betrokken bij het organiseren van de bijeenkomst. “Je kunt er in een relatief informele setting, maar toch gestructureerd, over en weer bezien of er een match is.”

Resultaten

Eerdere Meet & Matches in Groningen, Leeuwarden en Assen leverden de nodige resultaten op. Tanja: “In 2019 hebben tijdens deze drie sessies in totaal ongeveer tachtig kandidaten kennisgemaakt. Hieruit zijn in totaal 26 plaatsingen voortgekomen. We hopen dat de bijeenkomst in Zwolle ook weer bijdraagt aan nieuwe mogelijkheden voor de genodigden én de deelnemende organisaties.”

Persoonlijke uitnodiging

Wil je deelnemen aan de Meet & Match op 11 maart in Zwolle? Je kunt je aanmelden door je cv en motivatie te mailen naar Team Inclusief. Registratie in het doelgroepenregister is een voorwaarde. Team inclusief neemt contact met je op en toetst of het profiel lijkt te passen. Is dat het geval, dan ontvang je een uitnodiging. Wil je meer weten over de inspanningen van SRN op het gebied van arbeidsparticipatie? Neem dan contact op met Tanja de Haan.