Inclusief denken en handelen: opgave of verrijking?

Dit is het trainingsaanbod van Team Diversiteit & Inclusie in juni.

UBR | team Diversiteit & Inclusie organiseert elke maand trainingen en spreekuren voor rijkscollega’s die aan de slag willen gaan met diversiteit en inclusie voor hun organisatie of simpelweg meer willen weten over het onderwerp.

Onze trainingen duren maximaal anderhalf uur en zijn kosteloos. Ze worden verzorgd door professionele trainers en D&I adviseurs die werkzaam zijn bij UBR | team Diversiteit & Inclusie. Zij zijn specialist op het gebied van HR, recruitment en vraagstukken over inclusief denken en handelen én diversiteit op de werkvloer.

Wat kun je in juni allemaal bij ons doen?

D&I Spreekuur

27 juni van 9.30 tot 10.30 uur (via Webex)

Voor wie meer wil weten over het onderwerp diversiteit en inclusief denken en handelen vindt er op 27 juni een online spreekuur plaats. Waar ligt jouw behoefte en hoe kunnen wij je daarbij helpen? Komt een ander moment je beter uit?

Aanmelden

Meld je aan via D&I@rijksoverheid.nl o.v.v. naam, e-mailadres en functie. Kijk hier voor meer informatie.

College Werving & Matching medewerkers met een arbeidsbeperking

7 juni van 9.30 tot 10.30 uur (via Webex)

Een eerste verkenning in het werven & matchen van medewerkers met een arbeidsbeperking (met een indicatie Banenafspraak). Dat is een vak apart, want het vereist kennis, inzicht en heldere afspraken. In dit college vertellen wij je graag meer over de optimale plaatsing van een collega met een arbeidsbeperking met een duurzaam resultaat als uitkomst.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Training Onboarden nieuwe medewerker met een arbeidsbeperking

30 juni van 10.00 tot 11.30 uur (via Webex)

Het inwerken van nieuwe medewerkers op afstand is een flinke uitdaging, zeker als het gaat om medewerkers met een arbeidsbeperking. De training richt zich specifiek op deze groep. Het inwerken van nieuwe medewerkers, waarbij ze alle benodigde hulp, begeleiding en informatie krijgen die nodig is om te integreren in de organisatie, is van groot belang.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

We hopen je te zien bij een van onze activiteiten!

Heb je liever een training of advies op maat voor je organisatie, neem dan contact met ons op via D&I@rijksoverheid.nl. Blijf op de hoogte van onze activiteiten via de website en onze nieuwsbrief.