Nieuwsbrief

De Nieuwsbrief UPdate Inclusief Rijk wordt uitgebracht door UBR Inclusiviteit voor alle Rijksorganisaties. In de nieuwsbrief vind je meer informatie over diversiteit en inclusie, waaronder de Banenafspraak en laten we graag zien welke mooie resultaten er al binnen de Rijksoverheid zijn bereikt op dit gebied. Resultaten richting het behalen van de doelstellingen zoals geschreven in het Strategisch Personeelsbeleid (SPB) 2025: Het Rijk als inclusieve organisatie. Wij versturen ook 2-wekelijks updates met actuele berichten vanuit de media over de thema’s diversiteit en inclusie en de Banenafspraak.

Ook updates ontvangen?

Schrijf je in voor onze updates door je e-mailadres op te geven via onderstaand formulier. 

Informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens

Wij gebruiken je gegevens om je onze nieuwsbrief per e-mail te versturen. Je gegevens blijven bewaard tot dat je jezelf afmeldt. Je gegevens delen wij niet met derden gedeeld.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken je gegevens, met jouw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om de nieuwsbrief te versturen.

Op welke manier worden jouw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken je gegevens om de nieuwsbrief te versturen. De nieuwsbrief wordt door onze eigen medewerkers ontwikkeld en verstuurd. Je gegevens worden niet met derden gedeeld.

Hoelang bewaren wij jouw gegevens?

Zodra jij je via e-mail ons hebt laten weten niet meer de nieuwsbrief te willen ontvangen, wordt je uit onze systemen verwijderd.

Wat zijn je rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *

LET OP: Je inschrijving is pas compleet, als je na ‘ga verder’ nog een keer op ‘bevestigen’ hebt geklikt. Je ontvangt dan een e-mail in je mailbox waarin je inschrijving wordt bevestigd.

Heb jij interessante informatie die je graag wilt delen in onze 2-wekelijkse updates? Neem dan contact met ons op. 

Tweewekelijkse update D&I