College Inclusief Communiceren

Het college geeft inzicht in wat inclusief communiceren inhoudt. We vinden communicatie allemaal belangrijk, maar geven er niet allemaal dezelfde invulling aan. En gelukkig maar, want we zijn ook niet allemaal gelijk, maar wel gelijkwaardig. Toch zijn er tips en trucs om te zorgen dat iedereen in het team zich gehoord voelt en vrij is om haar/zijn mening te geven.

Inhoud van het college

  • Hoe je communiceert vs de inhoud van je boodschap.
  • Wat versta je onder inclusie en over inclusief communiceren?
  • Communicatie missers.
  • De 5 kernwaarden van inclusief communiceren.
  • Praktische tips.

Voor wie en door wie

Voor Rijksmedewerkers met interesse in D&I onderwerpen, die daar meer over willen leren of al met dit thema te maken hebben vanuit hun functie. 

Dit college wordt verzorgd door professionele trainers die werkzaam zijn bij UBR/team Diversiteit & Inclusie. Zij zijn specialist op het gebied van HR, recruitment en vraagstukken over inclusief denken en werken én diversiteit op de werkvloer.

Data

Kosten

Dit college valt onder de Rijksbrede activiteiten die wij als team D&I verlenen. Aan dit college zijn daarom geen kosten verbonden.

Aanmelden

Meld je aan via ons e-mailadres D&I@rijksoverheid.nl o.v.v. naam, e-mailadres en functie, uiterlijk drie werkdagen, voor de start van het college.

Meer informatie

Voor meer informatie neem contact op met D&I@rijksoverheid.nl.