InterCoach. Hét expertisecentrum voor collegacoaching binnen de overheid

Bij InterCoach kun je terecht voor intercollegiale coachingstrajecten. Heb je werkgerelateerde vragen of uitdagingen? Onze professionele coaches, met kennis van de overheid, helpen je om deze vragen te beantwoorden en uitdagingen aan te gaan. Ook biedt InterCoach coachingsopleidingen, trainingen in coachingsvaardigheden en ruimte voor reflectie en inspiratie voor alle collega’s bij de overheid.

InterCoach - collegiale coaching bij de overheid
© InterCoach

InterCoach

Coachingstrajecten

In je werk kun je aanlopen tegen kwesties die te maken hebben met leidinggeven, de omgang met collega's of met je eigen persoonlijke ontwikkeling. Met wie kun je daarover beter sparren dan met een coach die zelf ook bij de overheid werkt als bijvoorbeeld directeur, programmamanager of senior adviseur?

Bij InterCoach kun je in een veilige omgeving aan de slag met deze kwesties, onder de professionele begeleiding van een collega-coach. Lees meer over onze coachingstrajecten.

Coachingsopleidingen en trainingen

Ben je leidinggevende of projectmanager bij de overheid en wil je je eigen coachingstalent verder ontwikkelen? Dan kun je bij InterCoach een opleiding tot professioneel coach volgen. Na het behalen van de ‘proeve van bekwaamheid’ kun je binnen het netwerk van InterCoach als coach aan de slag. Daarnaast biedt Intercoach aan alle collega’s bij de overheid trainingen op het gebied van coachingsvaardigheden. Bekijk onze coachingsopleidingen en ontwikkelprogramma’s.