InterCoach:

InterCoach is dé plek voor inspiratie en reflectie. InterCoach is het expertisecentrum voor collegacoaching binnen de hele overheid. We leiden collega’s op tot coach. Ook kunnen alle collega’s van de Rijksoverheid, provincies, gemeenten en waterschappen met werkgerelateerde vragen bij InterCoach terecht.

InterCoach - collegacoaching bij de overheid

InterCoach

Iedere ambtenaar kan in zijn werk aanlopen tegen kwesties die te maken hebben met leidinggeven, de omgang met collega's of met de eigen persoonlijke ontwikkeling. Met wie kun je daarover beter sparren dan met een coach die zelf ook bij de overheid werkt?

InterCoach leidt ook op tot coach. Leidinggevenden en senior adviseurs bij de overheid die hun coachende talenten willen ontwikkelen, kunnen daarvoor een leergang tot collegacoach volgen. InterCoach heeft een netwerk van ervaren collega's die zijn opgeleid tot coach, en die de passie delen om anderen de kans te geven zich verder te ontwikkelen. Bijna allemaal werken ze zelf bij de overheid. Als directeur, als leidinggevende in het middenmanagement of als senior adviseur. Ze werken bij ministeries, maar ook bij een gemeente, een provincie of bij een waterschap.