InterCoach is dé plek voor inspiratie en reflectie binnen de overheid. Collega’s van het Rijk, gemeenten, provincies en waterschappen kunnen met werkgerelateerde vragen bij InterCoach terecht. Ook leiden we collega’s op tot coach.

InterCoach - collegiale coaching bij de overheid
© InterCoach

InterCoach

Coachingstrajecten

In je werk kun je aanlopen tegen kwesties die te maken hebben met leidinggeven, de omgang met collega's of met je eigen persoonlijke ontwikkeling. Met wie kun je daarover beter sparren dan met een coach die zelf ook bij de overheid werkt als bijvoorbeeld directeur, programmamanager of senior adviseur?

Bij InterCoach kun je in een veilige omgeving aan de slag met deze kwesties, onder de professionele begeleiding van een collega-coach. Lees meer over onze coachingstrajecten.

Coachingsopleidingen en trainingen

Ben je leidinggevende of projectmanager bij de overheid en wil je je eigen coachingstalent verder ontwikkelen? Dan kun je bij InterCoach een opleiding tot professioneel coach volgen. Na het behalen van de ‘proeve van bekwaamheid’ kun je binnen het netwerk van InterCoach als coach aan de slag. Daarnaast biedt Intercoach aan alle collega’s bij de overheid trainingen op het gebied van coachingsvaardigheden. Bekijk onze coachingsopleidingen en ontwikkelprogramma’s of bekijk InterCoach Compact voor ons gehele aanbod in een boekje of onze brochure.