Executive coaching

Executive coaching is voor high-performers uit het topsegment van de overheid, die zichzelf en hun organisatie nog verder willen ontwikkelen. Het persoonlijk functioneren in een overheidsomgeving vereist geestelijke souplesse. Niet alleen de kwaliteit van je werk is doorslaggevend, in een politiek-bestuurlijke context moet je ook het kat-en-muis-spel en het politieke handwerk beheersen of in ieder geval begrijpen.

Executive coaches


Hoe opereer je effectief in een ambtelijke organisatie? Hoe kun je ambtelijk professioneel zijn en ook authentiek? Mensen hebben de behoefte voor zichzelf uit te zoeken hoe ze zich
ambtelijk en professioneel willen profileren. En die profilering is heel persoonlijk.

Voor coaching binnen de top van de overheid werkt InterCoach met executive coaches. Dit zijn ervaren topmanagers die vertrouwd zijn met vraagstukken die spelen in de top
van overheidsorganisaties. Ze weten hoe het is te opereren in het
politiek-ambtelijk circuit en ze weten als geen ander met welke vragen
ambtenaren worden geconfronteerd. Hierdoor kunnen ze een goed klankbord bieden met een mix van inspiratie, expertise en ervaring.

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer lezen over het traject en de executive coaches? Download de brochure Executive Coaching. Je kunt je ook meteen aanmelden voor het executive coachingstraject via het contactformulier. Wij nemen dan contact met je op.