Standaard coaching

InterCoach brengt je in contact met de coach die het beste bij jou past. Maatwerk dus. Jouw coach staat dichtbij je door zijn of haar ruime (werk-)ervaring met de cultuur van de overheid. Tegelijkertijd is er ook voldoende afstand tussen jullie beiden, doordat je coach afkomstig is van een andere organisatie binnen de overheid. InterCoach biedt je een coach die vertrouwd is met de complexiteit van jouw werksituatie en die tegelijkertijd de veiligheid biedt die nodig is voor een goed coachtraject. Kijk maar eens bij de coaches van InterCoach en bij de Rijke verhalen: zo krijg je een beeld van wat we te bieden hebben.

Wat houdt een coachtraject in?

We spreken van coaching als een professionele coach een reeks gesprekken met je voert. Normaal gesproken gaat het om 6 tot 8 gesprekken van 1 uur tot 1,5 uur. Coaching richt zich op het vergroten van zelfinzicht, en de manier waarop jij dat kunt gebruiken om het werk beter en effectiever uit te voeren. Bij coaching gaat het om resultaat. Aan het begin van een traject maak je met de coach duidelijke afspraken. Die afspraken worden vastgelegd in een contract. Wat zijn de vragen waaraan je wilt werken? Waar wil je staan aan het eind van het traject, na gemiddeld een half jaar?

De kosten voor een coachtraject bedragen € 1.350,- (6 tot 8 gesprekken), inclusief matching. Coachtrajecten met een coach op directeurniveau of hoger kosten € 2.000,-.

Wil je meer informatie of je aanmelden, vul dan dit formulier in.

Coaching on the job

Bij Coaching on the job observeert de coach je tijdens het werk. Samen reflecteren jullie op nieuw uitgeprobeerd gedrag. Want juist samen reflecteren over nieuw uitgeprobeerd gedrag gaat effectiever als de coach observeert tijdens het werk zelf. Meteen feedback dus, hier lees je meer over dit onderwerp. De kosten zijn hetzelfde als de kosten voor een standaard coachtraject.

Wil je meer informatie of je aanmelden, vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op.