Inspiratie en reflectie

Naast een coachtraject kun je bij InterCoach ook op andere manieren terecht voor inspiratie en reflectie.

Reflectiewandeling met kunst

Reflectie: het proces waarbij ervaringen worden omgezet in betekenis en waarin een begin van verandering kan ontluiken. Onze ervaring is dat kunst daarbij kan helpen en dat proces kan versnellen.

De reflectiewandeling is bedoeld voor mensen die nieuwe inspiratie willen opdoen, uit een patroon willen stappen en zich willen laten verrassen. Voor collega’s die hun blikveld willen verruimen en een vraag eens anders willen laten belichten.

Zie de factsheet voor meer informatie over de reflectiewandeling.

Inspiratiedriedaagse

Sta je op een kruispunt in je loopbaan en vraagt dat om reflectie? Wil je je motivatie voor je werk nieuw leven inblazen? Wil je je zoektocht omzetten in concrete plannen?  Dan is de InterCoach Inspiratiedriedaagse iets voor jou. Samen met anderen, die vergelijkbare vragen hebben, ga je aan de slag! Je neemt tijdens dit programma even afstand van je dagelijkse werk en creëert rust om de vragen over je werk te onderzoeken. Denk aan vragen als: hoe staat het met de balans tussen werk en privé? Hoe heeft mijn motivatie om voor de publieke sector te werken zich ontwikkeld en waar wil ik mijn talenten nu voor inzetten? Aan de hand van filmbeelden, de Reis van de held van Joseph Campbell en inspirerende oefeningen ontstaan nieuwe perspectieven die de creativiteit stimuleren. Tijdens de driedaagse ga je met de andere deelnemers en de trainers op onderzoek uit en worden persoonlijke ambities en vervolgstappen helder.

Zie de factsheet voor meer informatie over de Inspiratiedriedaagse.

Meer informatie en aanmelden