Verdiepingsopleiding

Zoek jij verdieping in het coachvak? En wil je tegelijkertijd doorgroeien als coach en jezelf nog beter leren kennen? Volg dan de InterCoach Verdiepingsopleiding, speciaal voor coaches van InterCoach en collega-coachpools binnen de overheid.

Wat?

De Verdiepingsopleiding van InterCoach is een interactieve meerdaagse opleiding waarbij je jouw coachingsvaardigheden uitbreidt en jezelf verder ontwikkelt binnen het coachvak.

Voor wie?

Ervaren coaches uit het InterCoach netwerk en de collega-coachpools binnen de overheid zijn welkom om mee te doen aan deze opleiding.

Waarom?

Na het volgen van de Verdiepingsopleiding heb je jouw gereedschapskist als coach vergroot (bewustzijn, technieken, aanpakken) en jouw persoonlijke ontwikkeling als coach verdiept (zelfreflectie, intervisie). Zo kun jij als coach professioneel blijven groeien.

Hoe?

Intake: een intakegesprek met programmamanager Ellen Molenaar.
Gezamenlijke start: kennismaking andere deelnemende coaches.
Masterclasses: 4x (in groepsverband).
Intervisiebijeenkomsten: 2x (in kleinere groepen).

Tijdens deze opleiding begeleid je twee (reguliere) coachees. De gezamenlijke start is bedoeld om kennis met elkaar te maken en je leerdoelen aan te scherpen. Daarna volgen vier masterclasses; drie van twee aansluitende dagen en één van een dag. Halverwege de opleiding en als slot neem je deel aan een intervisiebijeenkomst. Tijdens de intervisie breng je casuïstiek vanuit je eigen coachpraktijk in en veranker je het geleerde van de masterclasses.

Wanneer?

De data voor de Verdiepingsopleiding van 2022 worden op een later moment bekend gemaakt. Houd hiervoor deze website en onze LinkedIn-pagina in de gaten!

Startmiddag: n.n.b.
Masterclass 1 (2 dagen): Coachen met Transactionele Analyse door Erwin Butzelaar.
Masterclass 2 (2 dagen): Patronen en drijfveren van de coachee en van de coach door Jan de Vuijst.
Masterclass 3 (2 dagen): Systemisch Coachen door Barbara Hoogenboom.
Masterclass 4 (1 dag): Capita selecta en de coach-de-coach-rol door Jan de Vuijst.
Intervisiegroepen 1 en 2 (2 uur per bijeenkomst)

Praktisch

Kosten

De verwachte kosten voor deze opleiding zijn €3150,- exclusief verblijfskosten. Deelnemers van onderdelen van de staat zijn geen btw verschuldigd.

Contact en aanmelden

Heb je een vraag of wil je je aanmelden? Stuur een mail naar intercoach@rijksoverheid.nl. Wij nemen dan contact met je op. Heb je al een gesprek gehad met de programmamanager of al eerder een opleiding gevolgd bij ons? Schrijf je dan direct in via het LOC. Hier vind je ook meer informatie over de opleiding.