Contact IPKD

De Interdepartementale Post- en Koeriersdienst (IPKD) handelt koeriers- en transportdiensten af voor departementen en agentschappen.

Koeriers- en transportdienst en personenvervoer

Heb je vragen of wil je meer informatie over de koeriers- en transportdienst en/of personenvervoer dan kun je UBR IPKD van maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur bereiken.

Algemeen

Heb je vragen of wil je meer informatie over de producten en diensten van UBR IPKD? De IPKD, afdeling bedrijfsbureau is bereikbaar via telefoonnummer 070-758 56 08, of stuur een e-mail naar: bedrijfsburo.ipkd@rijksoverheid.nl

Klacht over de uitvoering van onze dienstverlening?

Het is voor de medewerkers van de IPKD vanzelfsprekend dat zij in hun dienstverlening streven naar kwaliteit en optimale klanttevredenheid. Dit zijn basisvoorwaarden voor het functioneren van onze organisatie. Wij zijn daarom continu bezig onze dienstverlening te monitoren en waar nodig/mogelijk aan te scherpen. De klachtenprocedure stelt ons in staat maatregelen te treffen deze dienstverlening te optimaliseren en heeft in dat opzicht ook een preventieve werking. Altijd geldt het principe van redelijkheid en billijkheid en is het vertrouwen de basis waarop alle partijen met elkaar samenwerken. Wanneer een geschil tussen partijen niet kan worden opgelost zal het geschil in het afnemersberaad UBR|RBO|IPKD worden besproken. Indien nodig zal het geschil in het Bestuurlijk overleg worden gebracht ter beoordeling en besluitvorming.

U kunt uw klacht mailen naar: ipkd@rijksoverheid.nl, onder vermelding van het ordernummer. U ontvangt per e-mail een ontvangstbevestiging en wij nemen de klacht in behandeling. Wij streven ernaar klachten binnen 6 weken af te handelen.

Adres

Bezoekadres
Diepenhorstlaan 20
2288 EW Rijswijk

------------------------------------

Postadres
UBR IPKD
postbus 20011
2500 EA Den Haag

Kaart

UBR|IPKD

Diepenhorstlaan 20, 2288 EW Rijswijk, Nederland

Routebeschrijving

UBR IPKD heeft verschillende locaties in het land. Hier vind je de routebeschrijving.