14 september Online loopbaanadvies

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Online

Wil je aan de slag met je loopbaan? En wil je graag hulp van iemand om meer inzicht te krijgen in je wensen, dromen en talenten? Of is een check handig van jouw cv? Tijdens een gesprek in de Week van de Loopbaan helpt een loopbaanadviseur je op weg.

week van de loopbaan stempel

Jouw vragen kunnen heel divers zijn:

  • Wil je jouw motivatiebrief of cv laten checken?
  • Heb je een vraag of je huidige functie nog voldoende passend is?
  • Wil je je verder ontwikkelen in je huidige functie maar je weet niet hoe?
  • Ben je benieuwd hoe je plezier in het werk kan behouden of vergroten?
  • Of hoe zet je een eerste stap naar een nieuwe baan?

Tijdens een gesprek van 30 minuten helpt een loopbaanadviseur je op weg naar helderheid; waar sta je nu? en waar wil je naar toe?

Aan de gesprekken met een loopbaanadviseur in de Week van de Loopbaan zijn geen kosten verbonden. Vooraf aanmelden is nodig.

Praktisch

Wanneer: 14 tot en met 18 september (elke dag)
Duur gesprek: 30 minuten
Via: Webex (bevestiging volgt na aanmelding)
Voor wie: rijksmedewerkers in heel Nederland of in het buitenland

Onder de aanmeldingen voor online loopbaanadvies verloten we 5x een APK voor je loopbaan. Dit is een loopbaan ontwikkelinstrument. Dit geeft een helder beeld van jouw positie en waarde op de arbeidsmarkt. Nu en in de toekomst.

Data, tijdstippen en aanmelden

Maandag 14 september:

VOL

Dinsdag 15 september:

VOL

Woensdag 16 september:

VOL

Donderdag 17 september:

VOL

Vrijdag 18 september:

VOL

Is de activiteit vol of heb je een vraag, stuur dan een mail naar ProjectbureauLT@rijksoverheid.nl onder vermelding van je naam, 06-nummer, activiteit (inclusief datum en tijdstip) die je wenst bij te wonen. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, laat dit uiterlijk 2 werkdagen voor de datum van de activiteit weten door een email te sturen.

De wereld verandert continu en als professional moet je daarin meebewegen om een goede aansluiting te houden bij je organisatie en arbeidsmarkt. Medewerkers gaan nu kritischer stilstaan bij vragen zoals Wie ben ik? Wat wil ik? en Waar wil ik aan bijdragen? Zeker in een sterk veranderende arbeidsmarkt. Loopbaanoriëntatie geeft inzicht in eigen talenten en individuele drijfveren. Dit is mede bepalend of je werk doet dat bij je past. Loopbaanoriëntatie kan sturing geven, rust of juist prikkelen om in beweging te komen. Je blijven ontwikkelen tijdens je loopbaan is actueel en stopt nooit.

Van 14 tot en met 18 september draait het tijdens de Week van de Loopbaan om jouw loopbaan en talentontwikkeling, en hoe je plezier hebt- en behoudt in je huidige of toekomstige werk. Het is een (virtuele) week vol activiteiten en mogelijkheden om vragen te bespreken met een expert. Denk aan: online loopbaanadvies, wandelworkshop ‘Talent Natuurlijk’, proeverij Jobmarketing, proeverij Talentbranding en adviesgesprek over arbeidsbeperkingen en inclusie. Voor HR-professionals is er een webinar over talentontwikkeling.

Blijf op de hoogte via de LinkedIn-pagina van UBR|Loopbaan- en Talentontwikkeling. We delen hier graag onze kennis en expertise.

Bij de aanmelding voor een activiteit in de Week van de Loopbaan behandelen wij jouw personeelsgegevens vertrouwelijk en uitsluitend voor het verwerken van de aanmelding en reminder.