14 september Proeverij Jobmarketing

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Online

Werk vinden; je pakt het aan met Jobmarketing. Dit is interessant als je toe bent aan een andere of volgende stap in je loopbaan, maar je weet niet waar je moet beginnen. Je weet wel globaal wat je wilt en je cv is op orde. Deze proeverij geeft je een beeld welke stappen je zet en onze aanpak bij het vinden van de baan die jij wenst.

week van de loopbaan stempel

Bij Jobmarketing ligt het accent op netwerken. De jobhunters geven je graag praktische tips over hoe jij je eigen netwerk in kunt zetten. Bekijk alvast de video.

Aan je deelname in de proeverij Jobmarketing in de Week van de Loopbaan zijn geen kosten verbonden. Vooraf aanmelden is nodig.

Praktisch

Wanneer: 14, 15, 16 en 17 september
Duur: 2 uur
Via: Webex (bevestiging volgt na aanmelding)
Voor wie: rijksmedewerkers in heel Nederland of in het buitenland
Aantal deelnemers: 14 per proeverij

Data, tijdstippen en aanmelden

Klik op de link bij de datum en tijdstip om bij het inschrijfformulier te komen.

Maandag 14 september:

VOL

Dinsdag 15 september:

VOL

Woensdag 16 september:

VOL

Donderdag 17 september:

 Inschrijving gesloten

Is de activiteit vol of heb je een vraag, stuur dan een mail naar ProjectbureauLT@rijksoverheid.nl onder vermelding van je naam, 06-nummer, activiteit (inclusief datum en tijdstip) die je wenst bij te wonen. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, laat dit uiterlijk 2 werkdagen voor de datum van de activiteit weten door een email te sturen.

De wereld verandert continu en als professional moet je daarin meebewegen om een goede aansluiting te houden bij je organisatie en arbeidsmarkt. Medewerkers gaan nu kritischer stilstaan bij vragen zoals Wie ben ik? Wat wil ik? en Waar wil ik aan bijdragen? Zeker in een sterk veranderende arbeidsmarkt. Loopbaanoriëntatie geeft inzicht in eigen talenten en individuele drijfveren. Dit is mede bepalend of je werk doet dat bij je past. Loopbaanoriëntatie kan sturing geven, rust of juist prikkelen om in beweging te komen. Je blijven ontwikkelen tijdens je loopbaan is actueel en stopt nooit.

Van 14 tot en met 18 september draait het tijdens de Week van de Loopbaan om jouw loopbaan en talentontwikkeling, en hoe je plezier hebt- en behoudt in je huidige of toekomstige werk. Het is een (virtuele) week vol activiteiten en mogelijkheden om vragen te bespreken met een expert. Denk aan: online loopbaanadvies, wandelworkshop ‘Talent Natuurlijk’, proeverij Jobmarketing, proeverij Talentbranding en adviesgesprek over arbeidsbeperkingen en inclusie. Voor HR-professionals is er een webinar over talentontwikkeling.

Blijf op de hoogte via de LinkedIn-pagina van UBR|Loopbaan- en Talentontwikkeling. We delen hier graag onze kennis en expertise.

Bij de aanmelding voor een activiteit in de Week van de Loopbaan behandelen wij jouw personeelsgegevens vertrouwelijk en uitsluitend voor het verwerken van de aanmelding en reminder.