14 september Proeverij Talentbranding

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Online

Maak het verschil door jezelf als een sterk, onderscheidend en uniek ‘merk’ te presenteren. Je kennis en ervaring zijn niet altijd onderscheidend genoeg voor het vinden van je droombaan of om je helder te profileren. Combineer dit met je persoonlijkheid, talenten en passies. Leer je te onderscheiden en deze proeverij zet daar een eerste stap in.

week van de loopbaan stempel

Iedereen heeft zijn eigen unieke combinatie van talenten. In deze proeverij ga je aan de slag om deze te (h)erkennen en/ of te ontdekken en dit te analyseren. Door dicht bij je kern te blijven formuleer je een krachtig merkpersoonlijkheid. Een overtuigende presentatie over wie je bent en wat je kan is onmisbaar voor als je gaat solliciteren, netwerken of voor je LinkedIn-profiel. Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent is goed voor jou en je werkgever. Deze proeverij is een verkorte versie van de werkplaats ‘mondeling presenteren’.

Aan je deelname in de proeverij Talentbranding in de Week van de Loopbaan zijn geen kosten verbonden. Vooraf aanmelden is nodig.

Praktisch

Wanneer: 14, 15, 16 en 17 september
Duur: 1 uur
Via: Webex (bevestiging volgt na aanmelding)
Voor wie: rijksmedewerkers in heel Nederland of in het buitenland
Aantal deelnemers: 8 per proeverij

Data, tijdstippen en aanmelden

Maandag 14 september VOL

Dinsdag 15 september VOL

Woensdag 16 september VOL

Donderdag 17 september VOL

Is de activiteit vol of heb je een vraag, stuur dan een mail naar ProjectbureauLT@rijksoverheid.nl onder vermelding van je naam, 06-nummer, activiteit (inclusief datum en tijdstip) die je wenst bij te wonen. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, laat dit uiterlijk 2 werkdagen weten door een email te sturen.

De wereld verandert continu en als professional moet je daarin meebewegen om een goede aansluiting te houden bij je organisatie en arbeidsmarkt. Medewerkers gaan nu kritischer stilstaan bij vragen zoals Wie ben ik? Wat wil ik? en Waar wil ik aan bijdragen? Zeker in een sterk veranderende arbeidsmarkt. Loopbaanoriëntatie geeft inzicht in eigen talenten en individuele drijfveren. Dit is mede bepalend of je werk doet dat bij je past. Loopbaanoriëntatie kan sturing geven, rust of juist prikkelen om in beweging te komen. Je blijven ontwikkelen tijdens je loopbaan is actueel en stopt nooit.

Van 14 tot en met 18 september draait het tijdens de Week van de Loopbaan om jouw loopbaan en talentontwikkeling, en hoe je plezier hebt- en behoudt in je huidige of toekomstige werk. Het is een (virtuele) week vol activiteiten en mogelijkheden om vragen te bespreken met een expert. Denk aan: online loopbaanadvies, wandelworkshop ‘Talent Natuurlijk’, proeverij Jobmarketing, proeverij Talentbranding en adviesgesprek over arbeidsbeperkingen en inclusie. Voor HR-professionals is er een webinar over talentontwikkeling.

Blijf op de hoogte via de LinkedIn-pagina van UBR|Loopbaan- en Talentontwikkeling. We delen hier graag onze kennis en expertise.

Bij de aanmelding voor een activiteit in de Week van de Loopbaan behandelen wij jouw personeelsgegevens vertrouwelijk en uitsluitend voor het verwerken van de aanmelding en reminder.