14 september Wandelworkshop 'Talent Natuurlijk'

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Den Haag, Utrecht, Breda, Almere (we werken met de RIVM-richtlijnen)

De wandelworkshop heeft als doel om de bewustwording van jouw talenten te vergroten. Deze wandeling is onder begeleiding van een loopbaancoach en helpt jou je eigen talenten inzichtelijk te maken. Je gaat onderweg aan de slag met inspirerende opdrachten en vragen. Met elkaar al lopende in gesprek.

week van de loopbaan stempel

Voor iedereen binnen de Rijksoverheid, die aan de slag wil met zijn/ haar talent, kan deze wandelworkshop inspirerend zijn. Als voorbereiding wordt aan de deelnemers gevraagd een kort talentenonderzoek te doen. Je bevraagt vooraf 3 mensen uit jouw omgeving (werk of privé) over je talent. Welke vragen dit zijn, ontvang je na aanmelding.

Aan je deelname aan de wandelworkshop in de Week van de Loopbaan zijn geen kosten verbonden. Vooraf aanmelden is nodig.

Praktisch

Wanneer: 14 tot en met 17 september
Duur: 2 uur
Locatie: Den Haag, Utrecht, Breda en Almere
Voor wie: rijksmedewerkers

Data, tijdstippen en aanmelden

Maandag 14 september:   VOL
Den Haag (Haagse Bos)
14.00 - 16.00 uur
Verzamelplek: bij de ingang van het ministerie van EZK, Bezuidenhoutseweg 73, 2594 AC Den Haag

Dinsdag 15 september VOL
Utrecht (Park Voorveldse polder)
14.00-16.00 uur
Verzamelplek: Loft 88, Biltsestraatweg 88, 3573 PS Utrecht.

Woensdag 16 september VOL
Breda (Mastbos)
10.00 - 12.00 uur
Verzamelplek: bij Grand Café Heeren van Oranje, Burgemeester Kerstenslaan 20, 4837 BM Breda

Donderdag 17 september VOL
Almere (Oostvaardersplassen)
14.00 - 16.00 uur
Verzamelplek: Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders, Oostvaardersbosplaats 1, 1336 RZ Almere

Is de activiteit vol of heb je een vraag, stuur dan een mail naar ProjectbureauLT@rijksoverheid.nl onder vermelding van je naam, 06-nummer, activiteit (inclusief datum en tijdstip) die je wenst bij te wonen. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, laat dit uiterlijk 2 werkdagen voor de datum van de activiteit weten door een email te sturen.

De wereld verandert continu en als professional moet je daarin meebewegen om een goede aansluiting te houden bij je organisatie en arbeidsmarkt. Medewerkers gaan nu kritischer stilstaan bij vragen zoals Wie ben ik? Wat wil ik? en Waar wil ik aan bijdragen? Zeker in een sterk veranderende arbeidsmarkt. Loopbaanoriëntatie geeft inzicht in eigen talenten en individuele drijfveren. Dit is mede bepalend of je werk doet dat bij je past. Loopbaanoriëntatie kan sturing geven, rust of juist prikkelen om in beweging te komen. Je blijven ontwikkelen tijdens je loopbaan is actueel en stopt nooit.

Van 14 tot en met 18 september draait het tijdens de Week van de Loopbaan om jouw loopbaan en talentontwikkeling, en hoe je plezier hebt- en behoudt in je huidige of toekomstige werk. Het is een (virtuele) week vol activiteiten en mogelijkheden om vragen te bespreken met een expert. Denk aan: online loopbaanadvies, wandelworkshop ‘Talent Natuurlijk’, proeverij Jobmarketing, proeverij Talentbranding en adviesgesprek over arbeidsbeperkingen en inclusie. Voor HR-professionals is er een webinar over talentontwikkeling.

Blijf op de hoogte via de LinkedIn-pagina van UBR|Loopbaan- en Talentontwikkeling. We delen hier graag onze kennis en expertise.

Bij de aanmelding voor een activiteit in de Week van de Loopbaan behandelen wij jouw personeelsgegevens vertrouwelijk en uitsluitend voor het verwerken van de aanmelding en reminder.