17 september Webinar ‘Is talentontwikkeling een speeltje van HR of voegt het écht iets toe?‘

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Online

Je wilt dat medewerkers worden ingezet op hun talent. En dat ze, vanuit opgavegericht werken, de kans krijgen sterke punten te ontwikkelen. Om zo de productiviteit van je eigen organisatie te verhogen, samenwerking te optimaliseren en werkplezier te vergroten. In deze webinar voor HR-professionals nemen we je mee in de visie op talentontwikkeling binnen de Rijksoverheid en in breder perspectief. We gaan in gesprek met Marian Thunnissen (expert op talentmanagement).

week van de loopbaan stempel

Wat komt er aanbod in de inspiratiesessie?

  • talentontwikkeling binnen de publieke sector en de visie op talentontwikkeling binnen de Rijksoverheid;
  • waarom starten met talentontwikkeling?
  • trends en ontwikkelingen;
  • de rol van HR: wat kan HR doen om van talentontwikkeling een succes te maken?
  • wat is de rol van de manager: wat is een talentgerichte manager?

Meld je aan

Wanneer: 17 september, 10:00 - 11:30 uur
De online sessie is voor HR-professionals werkzaam bij de Rijksoverheid.
Via: Webex

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Marian Thunnissen
©Marian Thunnissen

Over Marian Thunnissen

Marian Thunnissen studeerde af aan de opleiding Sociale- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht. Als sinds haar afstuderen loopt onderzoek naar de inzetbaarheid van mensen in organisaties als een rode draad door haar carrière. Dat deed ze onder andere bij het CNV, onderzoekinstituut IVA in Tilburg en bij Syntens, een organisatie die MKB-bedrijven ondersteunde bij innovatievraagstukken. Ze was docent-onderzoeker bij het Kenniscentrum Sociale Innovatie en de opleiding HRM van de Hogeschool Utrecht, waar ze promoveerde op het onderwerp talentmanagement op Nederlandse universiteiten. Momenteel is ze werkzaam op Fontys HRM en Toegepaste psychologie als lector Dynamische talentinterventies. Marian Thunnissen is schrijver van het boek Talent mobiliseren, het identificeren, ontwikkelen en benutten van talent in organisaties.

Is de activiteit vol of heb je een vraag, stuur dan een mail naar ProjectbureauLT@rijksoverheid.nl onder vermelding van je naam, 06-nummer, activiteit (inclusief datum en tijdstip) die je wenst bij te wonen. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, laat dit uiterlijk 15 september weten door een email te sturen.

De wereld verandert continu en als professional moet je daarin meebewegen om een goede aansluiting te houden bij je organisatie en arbeidsmarkt. Medewerkers gaan nu kritischer stilstaan bij vragen zoals Wie ben ik? Wat wil ik? en Waar wil ik aan bijdragen? Zeker in een sterk veranderende arbeidsmarkt. Loopbaanoriëntatie geeft inzicht in eigen talenten en individuele drijfveren. Dit is mede bepalend of je werk doet dat bij je past. Loopbaanoriëntatie kan sturing geven, rust of juist prikkelen om in beweging te komen. Je blijven ontwikkelen tijdens je loopbaan is actueel en stopt nooit.

Van 14 tot en met 18 september draait het tijdens de Week van de Loopbaan om jouw loopbaan en talentontwikkeling, en hoe je plezier hebt- en behoudt in je huidige of toekomstige werk. Het is een (virtuele) week vol activiteiten en mogelijkheden om vragen te bespreken met een expert. Denk aan: online loopbaanadvies, wandelworkshop ‘Talent Natuurlijk’, proeverij Jobmarketing, proeverij Talentbranding en adviesgesprek over arbeidsbeperkingen en inclusie. Voor HR-professionals is er een webinar over talentontwikkeling.

Blijf op de hoogte via de LinkedIn-pagina van UBR|Loopbaan- en Talentontwikkeling. We delen hier graag onze kennis en expertise.

Bij de aanmelding voor een activiteit in de Week van de Loopbaan behandelen wij jouw personeelsgegevens vertrouwelijk en uitsluitend voor het verwerken van de aanmelding en reminder.