Onze #vakmensen bij UBR: met Pieter van Dijke, jobhunter

Dit is Pieter van Dijke, één van onze specialisten in huis van UBR (naast ruim 1700 collega’s). Vanuit UBR werken we aan het beter, sterker en slimmer maken van het Rijk. Wij doen dit door dienstverlening te leveren op het gebied van ICT, personeel, organisatie, inkoop, overheidspublicaties, beveiliging en logistiek. Pieter is jobhunter en samen met zijn team staat hij klaar om kandidaten op de arbeidsmarkt in beweging te krijgen.

Pieter Dijke

“Ik help kandidaten in hun zoektocht naar ander werk: door zichzelf te leren pitchen, vacatures helpen ontsluiten, door mijn eigen netwerk in te zetten en netwerkgesprekken te organiseren. “Ik heb je niet meer nodig” is eigenlijk het grootste compliment dat ik als jobhunter kan krijgen. Ik vind het mooi om te zien als kandidaten in beweging komen en zelf gericht op zoek gaan naar vacatures.

We zijn ook gestart met werkbezoeken voor kandidaten in de schalen 5 t/m 7 bij (gelieerde) rijksorganisaties. Zoals bij een verpleeghuis, HTM (het openbaar vervoerbedrijf in de Haagse regio) en bij de Politie. Steeds weer nieuwe mogelijkheden inzetten, waarmee we kandidaten in beweging kunnen krijgen, heeft voortdurend de aandacht van ons team!“

Ontdek meer over onze dienstverlening in de video over jobmarketing. 

Eens in de maand stellen wij een van onze specialisten aan jullie voor. Kun je niet wachten en wil je alvast meer weten wat UBR kan bieden? Kijk dan op onze website: www.ubrijk.nl.