Proeverij Talentbranding in de Week van de Loopbaan (14-18 september)

Een overtuigende presentatie over wie je bent en wat je kan is onmisbaar voor als je gaat solliciteren, netwerken of je LinkedIn-profiel. Kennis en ervaring zijn niet altijd genoeg om onderscheidend te zijn. Je kunt het verschil maken door jezelf als sterk en uniek ‘merk’ te presenteren. Waarin kennis, kunde, persoonlijkheid en talenten samen komen.

visual week van de loopbaan laptop

UBR│Loopbaan- en Talentontwikkeling organiseert in de Week van de Loopbaan (14-18 september) dagelijks proeverijen Talentbranding voor rijksmedewerkers. Deelnemers aan de proeverij leren hier hoe je een krachtige en unieke ‘merkpersoonlijkheid’ kunt formuleren.

Meer informatie en aanmelden

De proeverij is online. Deelname is kosteloos. Alle collega's werkzaam bij de Rijksoverheid kunnen zich aanmelden. Vooraf aanmelden is nodig. Bekijk hier het overzicht van data en tijdstippen van de proeverij.

Week van de Loopbaan

Van 14 tot en met 18 september is er de Week van de Loopbaan. Een week vol inspiratie over loopbaanontwikkeling en -oriëntatie. Hoe je plezier heb en behoudt in je huidige of toekomstige werk. Met activiteiten voor medewerkers, leidinggevenden en hr-professionals. De proeverij Talentbranding is een van de onderdelen. Bekijk hier het hele programma.