Week van de Loopbaan: tijd voor de loopbaancheck

De week van de loopbaan is en landelijke themaweek met veel inspiratie, activiteiten en aandacht voor loopbaan- en talentontwikkeling. De Mobiliteitsbank start deze week met de campagne Carrièrekriebel en lanceert daarmee op ludieke wijze de loopbaancheck.

Loopbaancheck

Jij verandert, het werk verandert en de maatschappij verandert voortdurend. Het is nu bij uitstek een periode om na te denken over je werk, je toekomst en je talentontwikkeling. En voel je dan weleens dat ‘het kriebelt’? Ik wil wat anders; een nieuwe baan, andere uitdagingen, een betere balans?

carrierekriebel 370x233

De loopbaancheck helpt je na te denken over je vitaliteit, ontwikkeling, toekomst en werkbeleving. Als je de 25 stellingen hebt beantwoord, krijg je direct de uitslag. Deze snelle scan geeft al veel inzicht en advies over vervolgstappen die je kan doen. Als je na de loopbaancheck vragen hebt, kan je bijvoorbeeld met je leidinggevende overleggen. Of maak een afspraak met een onafhankelijke loopbaanadviseur bij je eigen organisatie.

Ga naar de Mobiliteitsbank, bekijk de video en doe de loopbaancheck!

Actief met je loopbaan

Er is meer. UBR Loopbaan- en Talentontwikkeling heeft een heel programma met on- en offline activiteiten en inspiratie voor rijksmedewerkers, leidinggevenden en hr-professionals.
Op de Mobiliteitsbank zijn ook andere tools en tips te vinden om direct aan de slag te gaan. Denk aan de 360-graden feedbackscan, een werkboek om je loopbaan- en ontwikkelingsplan te maken. Of bekijk de animatie 'zo maak je een sterk cv' en de tips voor online solliciteren.