Geslaagde Week van de Loopbaan

De collega’s van Loopbaan- en Talentontwikkeling kijken terug op een zeer geslaagde Week van de Loopbaan. Een week vol inspiratie en een gevarieerd programma voor alle medewerkers, leidinggevenden en hr-adviseurs binnen de rijksoverheid. Met veel gesprekken over loopbaanvragen, online of al wandelend, de lancering van de loopbaancheck op de Mobiliteitsbank, online proeverijen over talentbranding, jobmarketing, een webinar over talentgericht werken en een eerste podcast over dit onderwerp. Loopbaan en loopbaanontwikkeling blijft actueel. Ook nu of misschien wel juist nu. Ruim 675 rijksmedewerkers hebben zich aangemeld en activiteiten waren snel volgeboekt.

week van de loopbaan man en vrouw

Samenwerking

In het noorden van het land verzorgden onze collega’s van Samenwerking Rijk Noord (SRN) een aanvullend regionaal programma met ander partners en netwerken in de regio. Collega’s van het team Diversiteit & Inclusie verzorgden dit jaar adviesgesprekken voor medewerkers en managers over loopbaanontwikkeling, arbeidsbeperking en inclusie. En ook bij verschillende departementen is in samenwerking aandacht besteed aan deze themaweek.

Vervolg

Projectleider Hennie Vis: “Er is veel in beweging gezet en het nodigt uit om er vervolg aan te geven en verder met elkaar in gesprek te gaan. Dat kregen we terug van medewerkers, leidinggevenden en hr-adviseurs”.

Meer informatie

De podcast over het hoe en waarom van talentgericht werken binnen de rijksoverheid is hier te beluisteren.
De link naar het webinar voor HR-adviseurs is op te vragen bij projectbureauLT@rijksoverheid.nl