Empowerment (voor managementondersteuner)

In deze training krijg je inzicht in je sterke punten, in de veranderingen die plaatsvinden in je vakgebied en in je huidige functie als managementondersteuner. Je leert hoe je zelf actief aan je inzetbaarheid en ontwikkeling kunt werken.

Voor wie

Training voor managementondersteuners.

Deze training voor managementondersteuners is geschikt voor jou als je jezelf herkent in (1 of meerdere van) onderstaande beschrijvingen:

  • De functie van managementondersteuner verandert de komende jaren. Ik wil onderzoeken of die functie nog bij me past en hoe ik me verder kan ontwikkelen.
  • Ik wil bewust worden van de betekenis van mijn huidige levensfase.
  • Ik wil leren hoe ik zelf invloed kan uitoefenen op mijn huidige en toekomstige werk/loopbaan.
  • Ik wil weten waar ik goed in ben en hoe/waar ik dat kan inzetten.
  • Ik wil goed in balans blijven.
  • Ik wil beter voor mezelf opkomen, grenzen stellen, duidelijk zijn.
  • Ik wil mezelf goed kunnen presenteren.

Inhoud

In deze interactieve training krijg je samen met collega-managementondersteuners op een leuke en inspirerende manier inzicht in de kenmerken van de diverse levensfasen en hoe je concrete stappen kunt zetten die bijdragen aan jouw duurzame inzetbaarheid. Je onderzoekt met elkaar wat er verandert in de functie van managementondersteuner en wat dat voor jou betekent. Als je weet waar je goed in bent, wat je wilt en hoe je je verder wilt ontwikkelen, is het ook makkelijker om goed inzetbaar te zijn en te blijven. Je oefent ook met assertief optreden, waardoor je met meer zelfvertrouwen een volgende stap kunt zetten. En je maakt een eerste aanzet van je persoonlijke 'brand' in woord en beeld.

Resultaat

Na de training heb je inzicht in wat je kwaliteiten en talenten zijn, wat je motiveert en ben je bewust van je kracht. Je kunt voor jezelf opkomen op een voor ieder prettige manier. Ook heb je inzicht in de manier waarop je zelf actief aan je eigen inzetbaarheid en ontwikkeling kunt werken en heb je een aanzet tot een presentatie van jezelf gemaakt.

Praktisch

Duur: 3 losse dagen met tussenpozen van 2 à 3 weken.
Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 12.
Deze training bieden we alleen incompany aan.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in voor het doen van een aanvraag van een of meerdere trajecten. Betrokken personen ontvangen een bevestigingsmail van de aanvraag. Zorg ervoor dat:

  • je leidinggevende akkoord is met de aanvraag;
  • je een inkoop/ordernummer hebt aangevraagd voor je het elektronisch formulier invult (verplicht);
  • je het formulier volledig invult, want er zijn veel verplichte velden (*);

Vul hier de naam van de training of workshop in waarvoor u een offerte wenst

Geef gewenste datum, maand of kwartaal aan

Contactgegevens

Gegevens opdrachtgever

Vul de naam van uw ministerie/ organisatieonderdeel/ directie in zoals u staat vermeld in uw kenniskaart op het Rijksportaal.

Vul de naam van de opdrachtgever in als deze afwijkt van uw contactgegevens

avg-nl

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw aanvraag voor een training of work-shop in behandeling te nemen, u in te schrijven voor de betreffende training of workshop en contact met u op te nemen als dit nodig is. Ook gebruiken wij uw gegevens voor facturatie. Uw gegevens worden twee jaar bewaard.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om uw aanvraag in behandeling te nemen en uit te voeren.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens voor de registratie van uw aanmelding. Voor de inschrijving van een training of workshop wordt uw informatie gedeeld met een adviseur en met de financiële administratie van UBR voor facturatie. Persoonlijke gegevens worden niet beschikbaar gesteld aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Twee jaar na afronden van de training of workshop worden uw gegevens verwijderd. Als betrokkene heeft u het recht tot inzage, rectificatie, vernietiging en om vergeten te worden. Daarnaast kunt u bezwaar tegen de verwerking maken. We verwijzen u graag naar onze privacy verklaring voor extra informatie.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring