Rijk vanuit je kracht

De training biedt inzicht en geeft handvatten op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Zowel in relatie tot werk, als tot collega’s en opdrachtgevers.

Voor wie

Training voor medewerkers.

Deze training is geschikt voor jou als je je herkent in 1 of meerdere van onderstaande beschrijvingen:

  • Ik wil beter voor mezelf opkomen, duidelijk(er) zijn en horen waar het de ander om gaat.
  • Ik wil meer inzicht in hoe ik effectief sturing geef aan mijn werkzaamheden.
  • Ik zoek meer grip op mijn persoonlijke resultaten en communicatie.
  • Het contact met mijn collega’s of anderen waar ik me betrokken bij voel verloopt soms anders dan ik zou willen.
  • Ik wil mijn energie effectiever leren inzetten.
  • Ik laat soms dingen gaan die ik wel zou willen doen.

Inhoud

In deze interactieve training krijg je op een inspirerende manier inzicht in hoe je jouw energie effectiever kunt inzetten. We werken onder meer vanuit het gedachtegoed van Stephen Covey en Marshall Rosenberg. Stephen Covey heeft veel praktisch toepasbare uitgangspunten ontwikkeld om je persoonlijke effectiviteit te vergroten, waaronder manieren waarop je invloed uit kunt oefenen en proactief kunt zijn. Hiermee gaan we uitgebreid aan de slag. Ook jouw kwaliteiten en wat je kan belemmeren om ze in te zetten komen aan bod. Verder besteden we aandacht aan de rol van communicatie bij persoonlijke effectiviteit. Marshall Rosenberg heeft een manier van communiceren ontwikkeld die zowel effectief als verbindend werkt. De aspecten waarnemen, gevoel, behoefte en een verzoek doen staan hierbij centraal en komen in deze training op interactieve wijze aan bod.

Voorafgaand

In de training ga je met een persoonlijke vraag aan de slag. Voorafgaand is er een telefonisch intakegesprek tussen jou en de trainer om jouw leerdoel(en) te bespreken en, indien nodig, aan te scherpen.

Resultaat

De training biedt inzicht en handvatten op het gebied van persoonlijke effectiviteit, zowel in relatie tot werk, als tot collega’s en opdrachtgevers. Na deelname aan deze training weet je op basis waarvan je keuzes maakt en ben je in staat hier sturing aan te geven. Je hebt zicht op je kwaliteiten en je weet waar je wel en niet energie op wilt richten. Je bent in staat hier effectief over te communiceren. De training eindigt met een individueel actieplan.

Praktisch

Duur: 2 dagen met tussenliggende periode van 1 week.
Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 12 deelnemers.
Deze training bieden we alleen incompany aan.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in voor het doen van een aanvraag van een of meerdere trajecten. Betrokken personen ontvangen een bevestigingsmail van de aanvraag. Zorg ervoor dat:

  • je leidinggevende akkoord is met de aanvraag;
  • je een inkoop/ordernummer hebt aangevraagd voor je het elektronisch formulier invult (verplicht);
  • je het formulier volledig invult, want er zijn veel verplichte velden (*);

Vul hier de naam van de training of workshop in waarvoor u een offerte wenst

Geef gewenste datum, maand of kwartaal aan

Contactgegevens

Gegevens opdrachtgever

Vul de naam van uw ministerie/ organisatieonderdeel/ directie in zoals u staat vermeld in uw kenniskaart op het Rijksportaal.

Vul de naam van de opdrachtgever in als deze afwijkt van uw contactgegevens

avg-nl

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw aanvraag voor een training of work-shop in behandeling te nemen, u in te schrijven voor de betreffende training of workshop en contact met u op te nemen als dit nodig is. Ook gebruiken wij uw gegevens voor facturatie. Uw gegevens worden twee jaar bewaard.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om uw aanvraag in behandeling te nemen en uit te voeren.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens voor de registratie van uw aanmelding. Voor de inschrijving van een training of workshop wordt uw informatie gedeeld met een adviseur en met de financiële administratie van UBR voor facturatie. Persoonlijke gegevens worden niet beschikbaar gesteld aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Twee jaar na afronden van de training of workshop worden uw gegevens verwijderd. Als betrokkene heeft u het recht tot inzage, rectificatie, vernietiging en om vergeten te worden. Daarnaast kunt u bezwaar tegen de verwerking maken. We verwijzen u graag naar onze privacy verklaring voor extra informatie.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring