Social media inzetten voor je loopbaan (extra)

Deze training is gericht op inzet van social media (LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram) om jouw persoonlijke doelen op het gebied van mobiliteit te bereiken.

Voor wie

Deze training is geschikt als je meer wilt doen met social media zoals LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. Je weet waar je met je loopbaan naar toe wilt. Je hebt een LinkedIn-profiel, je kent de belangrijkste functionaliteiten en nu wil je social media beter inzetten om je persoonlijke doelen te bereiken.

Inhoud

Samen met medewerkers van andere rijksorganisaties ga je praktisch met social media, als LinkedIn en Twitter, aan de slag. Zo vergroot je je netwerk en wissel je onderling tips en trics uit.

Tijdens de training krijg je meer inzicht in wat je wilt bereiken en hoe je dit kunt doen met behulp van social media. Je krijgt daarbij aangereikt hoe je je profiel visueel aantrekkelijker kunt maken.

Je gaat actief aan de slag met je social media-account(s) en het benaderen van je netwerk. Je leert hoe je Twitter en eventueel Facebook in kunt zetten bij je persoonlijke social media-campagne.

Na de training

  • Weet je hoe je jouw profiel visueel aantrekkelijk kunt maken voor de doel(en) die je voor ogen hebt.
  • Heb je inzicht in wat mogelijke interessante updates zijn.
  • Ken je de functionaliteiten van LinkedIn en Twitter en weet je hoe je deze kunt inzetten.
  • Heb je een plan van aanpak waar je gericht mee aan de slag kunt voor verdere profilering.

Voorafgaand aan de training

  • Maak een Twitteraccount aan (als je die nog niet hebt).
  • Krijg je van ons een voorbereidingsopdracht. Deze opdracht geeft je inzicht in wat je al wel of niet weet, wat je wilt bereiken en hoe je dit wilt doen. Tijdens de training is dit de basis voor jouw persoonlijk plan van aanpak, voor je strategische inzet.

Praktisch

Duur: 1 dag.
Kosten: € 585
Deze training bieden wij ook incompany aan.

Door op de datum naar keuze te klikken, word je doorgelinkt naar het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier wordt geopend in een nieuwe webpagina.

Data en locatie

Den Haag