Sterk in je Werk! voor medewerkers

Als medewerker krijg je inzicht in hoe je jouw talenten en kwaliteiten in kunt zetten voor het werk. Het betreft een ontwikkeltraject dat bestaat uit enkele interactieve bijeenkomsten.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is voor medewerkers.

Inhoud

Je krijgt op een afwisselende en inspirerende manier inzicht in de kracht en behoefte van de diverse levensfasen en hoe je concrete stappen kunt zetten die bijdragen aan jouw duurzame inzetbaarheid. Met collega's uit verschillende levensfasen ga je met de volgende vragen aan de slag:

  • Wat vind ik belangrijk in deze levensfase?
  • Waar ben ik goed in en hoe/waar kan ik dat binnen de organisatie inzetten?
  • Hoe kan ik zelf invloed uitoefenen op de toekomst van mijn werk/loopbaan?
  • Hoe zorg ik voor een goede balans tussen werk en mijn andere ambities en wensen?

Na de workshop heb je inzicht in wat je huidige levensfase betekent en waarom het belangrijk is voor jou en jouw organisatie om bewust te zijn van jouw kracht. Je weet hoe je actief aan je eigen vitaliteit, inzetbaarheid en ontwikkeling kunt werken en hoe je werkgever daarbij kan ondersteunen. De training wordt ondersteund door een werkboek.

Deze workshop komt tot stand in samenwerking met Rijkswaterstaat, Dienst Justitiële Inrichtingen en de Belastingdienst.

Praktisch

Duur: 2 dagen en 2 dagdelen.

Aanmelden na advies

Wil je graag eerst een persoonlijk adviesgesprek met een van onze gecertificeerde loopbaanadviseurs, om te kijken of Sterk in je Werk de juiste oplossing biedt voor jouw vraagstuk? Maak dan gebruik van een advies- en inloopspreekuur. Of, als jouw organisatie geen advies- en inloopspreekuur heeft, neem contact op met een coördinator Loopbaan- en Talentontwikkeling.

Ben je geadviseerd over het inzetten van een of meerdere instrumenten (waaronder deze workshop), meld je dan aan via dit aanmeldformulier. De workshop organiseren we als open inschrijving.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in voor het doen van een aanvraag van een of meerdere trajecten. Betrokken personen ontvangen een bevestigingsmail van de aanvraag. Je bent door Loopbaan- en Talentontwikkeling hierover eerst geadviseerd. Zorg ervoor dat:

  • je leidinggevende akkoord is met de aanvraag;
  • je een inkoop/ordernummer hebt aangevraagd voor je het elektronisch formulier invult (verplicht);
  • je het formulier volledig invult, want er zijn veel verplichte velden (*).
De opdrachtgever/ leidinggevende gaat akkoord met deze aanvraag en kosten

Door ‘ja’ aan te kruisen verklaart de aanvrager dat zijn/haar leidinggevende akkoord is met de aanmelding en de daaraan verbonden kosten.

Ik meld mij aan voor:

Bijlagen

Maximaal 5mb.

Gegevens medewerker

Geslacht

Het personeelsnummer vind je, na het inloggen, in het P-Direktportaal. Het personeelsnummer staat ook op je salarisstrook.

Vul hier het adres van het werk in.

Voorbeeld functienaam: communicatieadviseur. Voorbeeld functiegroep uit Functiegebouw Rijk: adviseur bedrijfsvoering.

Zie voor jouw formele benaming in het P-Direktportaal: onder > Mijn gegevens > Personeelskaart > Personeelsdossier > Functiegegevens.

Vul hier je formele arbeidsduur in.

Vul hier het schaalniveau in van de functie waarop je bent aangesteld

Dienstverband

Gegevens leidinggevende

Geslacht

Gegevens organisatie

Facturatiegegevens

Zonder inkoop/ ordernummer kun je geen aanvraag indienen.

avg-nl

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw aanvraag in behandeling te nemen. Ook gebruiken wij uw gegevens voor facturatie. Uw persoonsgegevens worden twee jaar bewaard.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij verzamelen uw gegevens om uw aanvraag in behandeling te nemen.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

We ontvangen uw persoonsgegevens en gebruiken dit voor de registratie van uw gekozen product(en). Uw gegevens wordt gebruikt door de financiële administratie ten behoeve van de facturatie. De persoonlijke gegevens worden niet beschikbaar gesteld aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Twee jaar na afronding van uw product worden uw gegevens voor de aanmelding verwijderd. Als betrokkene heeft u het recht tot inzage, rectificatie en vernietiging. Daarnaast kunt u bezwaar tegen de verwerking maken. We verwijzen u graag naar onze privacyverklaring.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring