Werkplaats: Gesprek voeren

Je gaat aan de slag met het voeren van netwerk- en sollicitatiegesprekken.

Voor wie

De werkplaats is voor medewerkers.

Inhoud

In deze werkplaats gaat het om het voeren van netwerk- en sollicitatiegesprekken. Je werkt aan het uitoefenen van meer invloed op het gesprek waardoor je jezelf beter neerzet. In de werkplaats experimenteer en oefen je als voorbereiding. Voorbeelden van leervragen:

  • Ik wil meer regie op het gesprek, zodat het een écht gesprek wordt en ik te weten kom wat voor mij belangrijk is. Hoe kan ik er in kwijt wat ik te brengen heb.
  • Binnenkort heb ik een netwerk- of sollicitatiegesprek dat ik goed wil voorbereiden.
  • Soms denk ik dat ik beter uit de verf kan komen tijdens het gesprek maar ik weet niet hoe ik dat aanpak.
  • Ik wil graag weten hoe ik overkom bij anderen en zou daar feedback over willen horen.
  • Soms krijg ik ‘lastige vragen’ waar ik geen raad mee weet.
  • Ik wil graag meer ontspannen een gesprek aan gaan.

Voorafgaand aan de werkplaats is er telefonisch contact met 1 van de begeleiders om jouw leervraag aan te scherpen. Aan de hand van jouw vraag kun je voorbereidende opdrachten krijgen die je in de werkplaats verder helpen.

Praktisch

Duur: 1 dagdeel.
Variant: online via webex (na inschrijving ontvang je aanvullende informatie)
Kosten: € 410,- per deelnemer.

Door op de datum naar keuze te klikken, word je doorgelinkt naar het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier wordt geopend in een nieuwe webpagina.

Data en locatie

Den Haag

Als je stappen wilt zetten in je loopbaan, dan kunnen de werkplaatsen een aanvulling zijn op een loopbaantraject. Ook medewerkers zonder loopbaantraject met een leervraag op dit gebied kunnen zich aanmelden. Ben je in de onderzoek- en oriëntatiefase of ben je 'arbeidsmarkt-klaar'? Dan kun je met jouw leer- en/of ontwikkelvraag actief aan het werk.

Naast deze werkplaats, kun je ook terecht in de werkplaats:

De werkplaats Effectief vacatures zoeken is opgenomen in het product jobmarketing. Je kunt je aanmelden voor Jobmarketing.