Werkplaats: Netwerken, hoe doe ik dat?

Je brengt je (zakelijk) netwerk in kaart en onderzoekt hoe je dit kunt uitbreiden om aan de slag te gaan in het kader van jouw loopbaan.

Voor wie

De werkplaats is voor medewerkers.

Inhoud

In deze werkplaats breng je je (zakelijk) netwerk in kaart. Je onderzoekt hoe je je netwerk kunt uitbreiden. En je gaat aan de slag met het doel dat je ermee wilt bereiken. Je gaat actief op zoek naar netwerkcontacten en bedenkt hoe je dit effectief kunt inzetten. Je deelt met de deelnemers de aanpak, en netwerkt met elkaar. Voorbeelden van leervragen:

  • Netwerken heeft zijn nut bewezen maar ik vind het vervelend anderen lastig te vallen.
  • Inmiddels heb ik al heel wat gesprekken gevoerd en het heeft me tot nu toe weinig of niets opgeleverd.
  • Ik wil graag het netwerken aanpakken en weet niet waar ik moet beginnen.
  • Als ik netwerkgesprekken wil organiseren lukt het niet om binnen te komen.

Voorafgaand aan de werkplaats is er telefonisch contact met 1 van de begeleiders om jouw leervraag aan te scherpen. Aan de hand van je vraag kun je voorbereidende opdrachten krijgen die je in de werkplaats verder helpen.

Praktisch

Duur: 1 dagdeel.
Variant: online via webex (na inschrijving ontvang je aanvullende informatie).
Kosten: € 410,- per deelnemer.

Door op de datum naar keuze te klikken, word je doorgelinkt naar het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier wordt geopend in een nieuwe webpagina.

Data en locatie

Den Haag

Als je stappen wilt zetten in je loopbaan, dan kunnen de werkplaatsen een aanvulling zijn op een loopbaantraject. Ook medewerkers zonder loopbaantraject met een leervraag op dit gebied kunnen zich aanmelden. Ben je in de onderzoek- en oriëntatiefase of ben je ‘arbeidsmarkt-klaar’? Dan kun je met jouw leer- en/of ontwikkelvraag actief aan het werk.

Naast deze werkplaats, kun je ook terecht in de werkplaats:

De werkplaats Effectief vacatures zoeken is opgenomen in het product Jobmarketing.