Week van de loopbaan 13-17 september

Het Goud in Jou! Met dit thema geeft UBR Loopbaan- en Talentontwikkeling dit jaar invulling aan de Week van de Loopbaan. Van 13 t/m 17 september kunnen medewerkers, leidinggevenden en HR-adviseurs van de Rijksoverheid deelnemen aan een inspirerend en afwisselend programma met workshops en individuele sessies. Aanmelden kan vanaf 30 augustus. 

Het Goud in Jou!

Dit jaar is er gekozen voor het thema Het Goud In Jou! Omdat het steeds belangrijker wordt om je bewust te zijn van je eigen goud, jouw talenten en die van anderen. Je ontdekt hoe je die voor jou kunt laten werken in je werk, de arbeidsmarkt en in je loopbaan. Zodat niet alleen jij succesvol bent, maar ook het team en de organisatie waarin je werkt.

Livestream voor alle rijksmedewerkers - save the date!

Iemand die daar alles over kan vertellen is zevenvoudig paralypisch kampioen en Chef de mission Esther Vergeer. Tijdens de rijksbrede livestream op 16 september van 10.30-12.00 uur vertelt zij haar indrukwekkende verhaal en deelt zij belangrijke sleutels over hoe zij omgaat met tegenslagen, beperkingen en veranderingen en steeds succesvol is in haar loopbaan.

Wil je je aanmelden voor deze livestream? Dat kan vanaf 30 augustus.
Voor nu, Save the Date!

Inspirerend en afwisselend programma

Wat kan je verwachten? Het programma overzicht geeft alvast een eerste indruk. 
Aanmelden kan vanaf 30 augustus. 
Ben je dan niet aanwezig? Vraag een collega om jou op te geven.
Deelname is kosteloos.

Uitgelicht