UBR Ontwikkelbedrijf organiseert Flexpitality Zomerfestival

Flexpitality is het programma van UBR Ontwikkelbedrijf dat als doel heeft 'seamless office journeys' van bezoekers van en naar Rijkskantoren te realiseren. Op donderdag 12 september (van 14.00 uur tot 17.00 uur) organiseren wij het Flexpitality Zomerfestival in en rond de binnentuin van kantoor Beatrixpark in Den Haag. Tijdens deze middag presenteren wij samen met onze partners de verschillende projectresultaten en geven we een aantal leuke inspiratie sessies en workshops, waaronder 'Designsprint in 45 minuten' en ‘Dashboarding; meten is ‘weten’. Schrijf je nu in!

flexpitality 375x250

In het programma Flexpitality werken we dagelijks aan de klantreis die bijdraagt aan het verbeteren van de toegankelijkheid, veiligheid, gastvrijheid en bewegingsvrijheid van medewerkers en bezoekers bij een bezoek aan- en verblijf in Rijkskantoren. Een reis waarin innovatie- en ontwikkelvraagstukken versneld en zorgvuldig opgepakt en aangepakt worden door integrale samenwerking, kort cyclisch onderzoek en het leren van data. Al deze zaken vormen de kern van ons programma.

Wat begon met een wens voor een verbeterde klantreis is uitgegroeid tot een programma met vele bestemmingen, bijzondere ontmoetingen en verrassende inzichten. Hoog tijd om de ervaringen en bevindingen van het programma Flexpitality te delen met alle geïnteresseerden en betrokken professionals die middels hun expertise en waardevolle invalshoeken dit programma tot een succes maken.

Jij komt toch ook?

Nieuwsgierig? Bekijk het programma en schrijf je snel in via deze link: Zomerfestival Flexpitality
En dan zien we je 12 september!