Complimenten voor professionele inzet RBO beveiligers

Afgelopen maand ontving de Rijks Beveiligings Organisatie (RBO) zowel vanuit Dienst Bewaken en Beveiligen (DBB) als de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) complimenten voor de inzet van haar beveiligingsmedewerkers.

Samenwerking met DBB

Zijne Majesteit de Koning heropende deze maand het Rijksgebouw aan de Rijnstraat 8. Een locatie waar de RBO 24/7 de beveiliging verzorgt. Tijdens het bezoek van de Koning werkten onze Rijksbeveiligers samen met de Dienst Bewaken en Beveiligen (DBB) om het bezoek van de Koning in goede banen te leiden. De DBB is verantwoordelijk voor de bescherming van de leden van het Koningshuis. Zij waren zeer te spreken over de professionaliteit van de RBO beveiligers.

Taart

Ook DUO is positief over de professionaliteit van onze beveiligingsmedewerkers. De RBO verzorgt de beveiliging van het Rijkspand in Zwolle waar DUO gevestigd is. De uitvoeringsinstantie lieten zelfs taart bezorgen bij de beveiligers om hen een blijk van waardering te geven.

©UBR

Kwaliteit

De RBO investeert continu in de kwaliteit van haar beveiligers. Beveiligers volgen daarvoor jaarlijks opleidingen en trainingen die bijdragen aan de vakkennis en het toepassen van het geleerde in de praktijk.

Gastheerschap

De RBO werkt vanuit partnerschap, en speelt flexibel en deskundig in op beveiligingsvragen van onze afnemers. Gastheerschap staat bij de RBO hoog in het vaandel. Alles met het doel om medewerkers van de Rijksoverheid veilig te laten werken en zich veilig te laten voelen.