24 april Rijks I-Stage meetup

Activiteitendata
-
De Knoop, Utrecht

Ben jij op zoek naar een ICT-stage of afstudeeropdracht, en lijkt het je wel wat om je in te zetten voor Nederland? Kom dan langs op de Rijks I-Stage meetup.

Wat kun je op de meetups verwachten?

Tijdens de meetup word je ontvangen door het team achter Rijks I-Stage. Alle deelnemende studenten krijgen een korte workshop aangeboden aan het begin van de bijeenkomst, die gericht is op hoe je jezelf goed kunt presenteren in een netwerksetting. Daarna zullen de aanwezige Rijksorganisaties een korte pitch houden om je een indruk te geven van wat zij doen en welke studenten ze zoeken.

Dan is het tijd om met elkaar in gesprek te gaan, gewoon ontspannen aan een statafel met een hapje en een drankje. Je mag alles vragen wat je zou willen weten. Je kunt je een beetje oriënteren, en als je doelgericht te werk gaat, kan je ook naar huis gaan met een paar uitnodigingen voor stage-sollicitatiegesprekken op zak!

Geplande meetups

Dit voorjaar hebben we 3 meetups gepland:

  • 2 april - Turfmarkt, Den Haag
  • 24 april - De Knoop, Utrecht
  • 14 mei - Rijnstraat, Den Haag

Aanmelden

Wil jij één van onze meetups bijwonen? Meld je dan aan door jouw gegevens in te vullen in dit aanmeldformulier en aan te geven welke datum jij komt. Tot snel!