Aanmeldingseisen

Volg jij een ICT-gerelateerde hbo- of wo-opleiding? Wil jij ICT-ervaring opdoen én werken aan projecten met maatschappelijke impact? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Via het Rijks ICT-Stagebureau kun je terecht bij de Rijksoverheid voor een meeloop-, meewerk-, onderzoeks- of afstudeerstage op alle ICT-terreinen. Of je nu liever een stage doet in de richting van development, data, security, informatica, network engineering, information management of ICT-gerelateerd design: bij de Rijksoverheid kan het allemaal.

Wat neem je mee?

Je hebt affiniteit met ICT, je kunt goed samenwerken en uiteraard heb je veel zin om te leren en ervaring op te doen. Aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren gaan wij samen met jou op zoek naar jouw ideale stageplek.

Geïnteresseerd?

Wil jij graag een I-stage doen bij de Rijksoverheid? In dit stagevacature-overzicht kun je zien wat voor soort I-stages er mogelijk zijn binnen de Rijksoverheid en wat ons huidige aanbod van I-stages is. Solliciteren doe je vervolgens hier via onze Werken voor Nederland pagina!

Blijf jij graag op de hoogte van nieuws en updates rondom Rijks I-Stage? Volg ons dan op LinkedIn. Benieuwd naar hoe onze stagiairs hun ICT-stage bij het Rijk ervaren? Volg ons dan op Instagram!