Maar liefst 23 studenten starten hun I-stage bij het Rijk

Deze maand zijn er via Rijks I-Stage 23 I-stagiairs gestart bij de Rijksoverheid. Zij werken de komende tijd mee of doen een afstudeeronderzoek bij hun opdrachtgever. Met deze werkzaamheden en nieuwe inzichten breiden de stagiairs hun kennis en ervaring uit en zorgen zij voor een nieuwe impuls binnen de rijksorganisaties waar zij stagelopen.

De stagiairs komen vanuit verschillende hbo- en wo-opleidingen, zoals Business IT & Management, Software Engineering, Informatica en HBO-ICT. Het merendeel van de stagiairs doet een afstudeerstage en heeft dé perfecte stage gevonden door een Rijks I-Stagemeetup bij te wonen. Tijdens deze meetups kunnen opdrachtgevers van rijksorganisaties en studenten face-to-face kennismaken en op laagdrempelige wijze in gesprek over stage-opdrachten en –mogelijkheden.

Wij zijn trots dat de februari-lichting maar liefst 23 studenten telt en dat zij zich hard inzetten als I-stagiairs bij de Rijksoverheid. Zij brengen nieuwe kennis mee vanuit hun studie en dragen met hun innovatieve inzichten hun steentje bij aan belangrijke vraagstukken op het gebied van data, development, cybersecurity of I-beleid. Aan de kersverse I-stagiairs: veel succes en plezier tijdens jullie stage!

Op zoek naar een I-stage?

Op 24 april en 14 mei organiseren we twee webinars waarin we vertellen hoe wij jou kunnen helpen bij de zoektocht naar jouw ideale ICT-stage of -onderzoeksopdracht bij de Rijksoverheid. Bekijk in de tussentijd ons stagevacature-overzicht om te zien of er iets voor jou tussen zit. Neem bij vragen of interesse in een I-stage vooral contact met ons op via rijksistage@rijksoverheid.nl.