Rijks I-Stage en I-Partnerschap: samen meer mogelijk!

Rijks I-Stage en I-Partnerschap Rijk-Hoger Onderwijs trekken sinds kort samen op als één gecombineerd team. Zo helpen beide teams elkaar, en brengen vooral ook de rijksbrede opdrachtgevers verder.

Rijks I-Stage en I-Partnerschap: samen meer mogelijk!

Rijks I-Stage geeft IT-studenten de kans om met een stage of afstudeeronderzoek kennis te maken met de Rijksoverheid. Dat is slim voor alle rijksorganisaties, want zo investeren ze nu alvast in deze veelgevraagde medewerkers voor de toekomst.

Door samen te werken met I-Partnerschap kan Rijks I-Stage rijksorganisaties daar nog beter bij helpen, met een uitgebreid menu aan diensten en een breed netwerk binnen zowel de Rijksoverheid als het hoger IT-onderwijs.

Marc-Jan Kraaijenzank, programmamanager I-Partnerschap: 'Met Rijks I-Stage in het team kunnen we opdrachtgevers maatwerk bieden, met een zorgvuldig afgestemd aanbod van studenten die past bij hun vraag. En daarnaast zijn het ook nog eens hele goeie studenten!'

Graciëlla Gentle, coördinator Rijks I-Stage: ‘‘Naast goede stagiairs kunnen we rijksorganisaties nu ook op andere manieren in contact brengen met IT-talent en de laatste IT-kennis. Met groepsopdrachten bijvoorbeeld, waarbij docenten de studenten begeleiden bij een toegepaste praktijkopdracht. Of in de vorm van tijdelijke bijbanen voor IT-studenten.’’ Bekijk de volledige video met Graciëlla hieronder!