I-stage bij de Belastingdienst? Ontdek 2 juni jouw opties!

Dagelijks gaat er meer dan vijfduizend terabyte data door de netwerken van de Belastingdienst. Help jij deze rijksdienst om grip te hebben op die data en zo altijd te kunnen verantwoorden welke gegevens waarvoor gebruikt worden? Of draag je met vernieuwende technieken graag bij aan het probleemloos functioneren van het netwerk waar al die bytes doorheen gaan? Op 2 juni (van 15.30-16.30 uur) hoor je meer over de stagemogelijkheden bij de Belastingdienst tijdens het Vragen(v)uurtje van Rijks I-Stage.

Buitenkant gebouw Belastingdienst

Data onder controle

Privacy staat volop in de aandacht, net als de openbaarheid van overheidsinformatie en de verantwoording van het gebruik van gegevens. De Belastingdienst ontwikkelt met het programma ‘Vernieuwing gegevens´ methodiek en applicaties, zodat altijd duidelijk is welke gegevens door wie gebruikt worden en met welk doel. Als I-student kun je hieraan bijdragen! Stel op 2 juni je vragen over het programma en jouw mogelijke rol daarin.

Soepele netwerken

Hoe zorg jij ervoor dat alle collega’s bij de Belastingdienst ongestoord kunnen werken? Met een stageopdracht bij de directie Informatievoorziening… Hier wordt nonstop gewerkt aan vernieuwing en een foutloos draaiend netwerk en datacentrum. Daar kun jij aan bijdragen en tegelijk ook nog eens heel veel leren!

Stagevacatures bij de Belastingdienst vind je op www.werken.belastingdienst.nl,  https://www.werkenvoornederland.nl en www.werkenbijdeoverheid.nl.